Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DOBRO JE završilo

Bio je pijan i bježao od policije? Auto izletio na nogostup, otac gurnuo kolica da spasi bebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu prijepodne na Ilici, kod Trga Francuske republike u Zagrebu, dogodila se prometna nesreća u kojoj, srećom, nije bilo teže ozlijeđenih.

Kod Trga Francuske republike na zagrebačkoj Ilici u subotu prijepodne, vozač osobnog automobila zabio se u semafor i stupiće na nogostupu na kojem se u tom trenutku kretao otac s djetetom u dječjim kolicima.

Pročitajte i ovo Vepar trči Zagrebom Buđenje prirode VIDEO (Ne)običan prizor usred metropole: Kad divlja svinja šeće Zagrebom... Advent u Zagrebu - 9 Ponude do 26. svibnja Grad Zagreb objavio natječaj za Advent: Otkrili jednu novost i cijene naknada

Kada je ugledao automobil kako ide prema njima, otac je gurnuo kolica ne bi li spriječio tragediju, nakon čega je dijete ispalo iz kolica. Odvezeno je u bolnicu te pregledano. Ustanovljeno je kako nema tjelesnih ozljeda te je pušteno kući.

Vozač je prema neslužbenim informacijama bježao od policije i bio je pijan s gotovo dva promila alkohola u krvi. Očevici su šokirani nesrećom.

'Ja sam tu stajala i odjednom je on doletio ravno na mene. Ja sam vrištala i bacila sam se, okrenula s i vidjela da je mala beba. Taj tata je čuo mene, vjerojatno ga je i vidio i onda se pomaknuo', rekla je očevidkinja.

'Čuo se veliki prasak, mi smo radili, okrenuli smo se, letjeli su djelovi na sve strane, Izašli smo van vidjeli auto kako je razbio stupice, dijete malo ležalo je na podu, vozač je sjedio u autu', rekao je očevidac.

'Toliko jak udarac kao da je bomba pala i odjednom kolica na tramvajskoj pruzi. Ja sam u šoku jer to je prestrašno', kazala je očevidkinja opisujući trenutak nesreće.

Prema prvim informacijama, vozač automobila izgubio je kontrolu nad vozilom te skrenuo prema nogostupu.Što je dovelo do toga utvrdit će se policijskim očevidom koji je u tijeku.

Tramvajski je promet u prekidu. kako jevljaju iz ZET-a tramvajske linije 2, 6 i 11 voze skraćeno do Zapadnog kolodvora. U promet se do Črnomerca uključuju autobusi na izvanrednoj liniji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene