Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrabra 21-godišnja zaposlenica prodavaonice tehničke robe u novozagrebačkoj Ulici Božidara Magovca suprotstavila se u utorak četveročlanoj skupini maloljetnih razbojnika, no na kraju ih ipak nije uspjela spriječiti da iz blagajne ukradu nekoliko tisuća kuna.Policija je u srijedu izvijestila da su u utorak oko 15 sati u prodavaonicu tvrtke KSU Company ušla dvojica maloljetnika, od kojih je jedan krenuo prema skladištu. 

Vezani članci Ilustracija Centar Osijeka pun policije: Na glavnom trgu uhićena dvojica razbojnika, pokušali opljačkati zlatarnicu Mali razbojnici Za pad nataliteta krive su društvene mreže, pogledajte što roditelji tamo objavljuju

Zaposlenica, koja je bila sama u prodavaonici, krenula je za njim i sustigla ga te je došlo do naguravanja. To je iskoristio drugi maloljetnik koji je iz blagajne uzeo novac i krenuo prema izlazu, no hrabra prodavačica je i njega uspjela sustići i zaustaviti.

Pokušala mu je uzeti novac, a tada su je obojica razbojnika počeli tući. Ubrzo im se priključila i maloljetnica koja je do tada s još jednim nepoznatim mladićem bila vani ispred ulaza u prodavaonicu.

Maloljetni razbojnici na kraju su uspjeli zadržati novac i pobjeći, a odvažnoj djevojci nije ništa drugo preostalo nego da pozove policiju koja traga za četvero nepoznatih razbojnika.