Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Prodavačica protiv četvero razbojnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrabra 21-godišnja zaposlenica prodavaonice tehničke robe u novozagrebačkoj Ulici Božidara Magovca suprotstavila se u utorak četveročlanoj skupini maloljetnih razbojnika, no na kraju ih ipak nije uspjela spriječiti da iz blagajne ukradu nekoliko tisuća kuna.


Policija je u srijedu izvijestila da su u utorak oko 15 sati u prodavaonicu tvrtke KSU Company ušla dvojica maloljetnika, od kojih je jedan krenuo prema skladištu. 

Pročitajte i ovo Novi napad na djelatnike ZET-a Sindikat prijeti zaustavljanjem prometa Napadnuta vozačica ZET-a u šoku za Dnevnik Nove TV: ''Po rukama, nogama i glavi, lupali su me gdje su stigli'' Uhićen još jedan napadač na maloljetnike Novo uhićenje VIDEO U Vukovaru uhićen još jedan napadač na maloljetnike: Policija objavila detalje

Zaposlenica, koja je bila sama u prodavaonici, krenula je za njim i sustigla ga te je došlo do naguravanja. To je iskoristio drugi maloljetnik koji je iz blagajne uzeo novac i krenuo prema izlazu, no hrabra prodavačica je i njega uspjela sustići i zaustaviti.

Pokušala mu je uzeti novac, a tada su je obojica razbojnika počeli tući. Ubrzo im se priključila i maloljetnica koja je do tada s još jednim nepoznatim mladićem bila vani ispred ulaza u prodavaonicu.

Maloljetni razbojnici na kraju su uspjeli zadržati novac i pobjeći, a odvažnoj djevojci nije ništa drugo preostalo nego da pozove policiju koja traga za četvero nepoznatih razbojnika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene