Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dolijao kradljivac automobila

Priznao krađu 30 'Unića'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhvaćen je 20-godišnji lopov koji je od izlaska iz zatvora, s odsluženja petomjesečne kazne u rujnu ove godine, na zagrebačkom području ukrao 30 osobnih automobila 'Fiat uno'.

Mladi lopov, a stari znanac policije uhvaćen je u ukradenom 'Uniću' rano ujutro u nedjelju na karlovačkom području. Predan je zagrebačkoj policiji u kojoj tvrde da je u nazočnosti branitelja priznao 30 krađa 'Unića'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna sve u jednom danu Muškarac operirao Zagrebom: Upao u ljekarne i suvenirnicu, prijetio i počinio razbojništvo nad zaposlenicama Slika nije dostupna UOČI BLAGDANA Kradljivci vrebaju na grobljima: Policija upozorava na opasne situacije

Mladića se tereti da je prikladnim alatom provaljivao u automobile kojima se koristio dok je u njima bilo goriva. 'Potrošeni' automobil bi potom ostavljao te bi odmah u neposrednoj blizini potražio drugog 'Unića'.

U policiji kažu da je osumnjičeni krao od početka rujna ove godine kada je izašao iz zatvora u Požegi, gdje je izdržao petomjesečnu kaznu na koju je osuđen zbog kaznenog djela krađe.

Mladić je od ranije evidentiran zbog više desetaka kaznenih djela, uglavnom krađa. Nakon kriminalističke obrade danas je priveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. Policija ga za sada tereti za 14 krađa automobila, dok se za ostala nedjela koja je priznao prikupljaju dokazi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene