Obavijesti Video Pretražite Navigacija
koća marke calafuria

Ukrao ribarski brod i napravio štetu od 330 tisuća kuna: Završio iza rešetaka

Ribarski brod
Ribarski brod Foto: MUP
Policija je uhitila i kazneno prijavila 38-godišnjaka koji je iz riječke luke ukrao ribarski brod te s njega u more bacio ribarsku opremu, izvijestili su u četvrtak iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Prema podacima iz policije, 38-godišnji hrvatski državljanin je između 26. i 28. lipnja s veza na riječkom lukobranu te s namjerom ostvarenja protupravne imovinske koristi, otuđio ribarski brod.

Riječ je o "koći" marke "Calafuria" u vlasništvu 62-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oglasio se DORH Dvojac prevario vlasnika da žele kupiti psa: Tukli ga, tjerali da pije razne tekućine pa ga opljačkali

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna tri bankomata u tri dana Nova svakodnevnica u glavnom gradu: Još jedan bankomat dignut u zrak u zagrebačkom naselju...

Osim toga, 38-godišnjak je s broda bacio deset oznaka kojima se na moru označava postavljena mreža stajaćica pa se ukupna materijalna šteta procjenjuje na oko 330 tisuća kuna.

Policija je i brod i počinitelja pronašla u srijedu, u blizini Belog na otoku Cresu. Počinitelj je priveden na kriminalističko istraživanje, a brod je dotegljen u luku Malinsku te će biti vraćen vlasniku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene