Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Privedena dvojica zbog krvoprolića pred 'Močvarom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija izvijestila je da je privela na kriminalističku obradu 22-godišnjaka i 47-godišnjaka osumnjičene za pokušaj ubojstva ispred kluba "Močvara" na Trnjanskome nasipu, pri čemu su ranjena četvorica mladića, od kojih jedan teško.

Policija je pronašla pištolj i nož kojim su počinjena kažnjiva djela, pronašla je svjedoke, obavljaju se vještačenja, a tijekom dana se očekuje dovršetak kriminalističke obrade te privođenje počinitelja u Istražni centar zagrebačkoga Županijskog suda, doznaje se u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

Pročitajte i ovo Ubojstva u Kanadi istraga policije Horor u Kanadi: Muškarac (29) ubio pet članova obitelji, među njima i dvomjesečnu bebu Jeste li znali - Ivan Čačić Mala škola prognoze Na današnji je dan donesen jedan od prvih globalnih sporazuma UN-a o okolišu: Znate li što obilježavamo?

U subotu oko 3,30 sati ispred noćnog kluba "Močvara" ranjeni su mladići u dobi od 21, 18, 23 i 31 godine. Najteže je ranjen
21-godišnjak, kojemu je prostrijeljena glava, jedan je mladić uboden u trbuh, a ostali imaju rezne rane i ubodnu ranu u ruku. 

Uzrok sukoba vjerojatno su ranije razmirice, rekla je glasnogovornica zagrebačke Policijske uprave Aleksandra Ljuba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene