Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tuga u Umagu

Prijateljica obitelji koju je u crno zavila riječka pročelnica: "Imali su toliko planova, nikad se neću pomiriti s tim da im je sve iščezlo u sekundi"

Pročelnica skrivila nesreću (Foto: Glas Istre) - 6
Pročelnica skrivila nesreću (Foto: Glas Istre) - 6 Foto: Glas Istre
Povratak s izleta u Rovinju za obitelj Soldatić pretvorila se u noćnu moru, kad je na njihov automobil na Istarskom ipsilonu automobilom naletjela pročelnica Grada Rijeke Vera Begić Blečić, koja je u trenutku prometne nesreće koju je skrivila vozila u teškom alkoholiziranom stanju.

Prijateljica obitelji Soldatić s tugom prepričava kako je u umaškom naselju Žrtava fašizma dočekana vijest o prometnoj nesreći u kojoj je poginuo 41-godišnji Igor Soldatić, a njegova superuga (38) i dvoje djece zadobili lakše ozljede.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

"Bio je pravi obiteljski čovjek, a s druge strane vrlo poduzetan i vrijedan. Svaki je dan iz Umaga putovao u Karojbu, gdje je radio kao autolimar u vlastitoj radionici. Vedrog duha i kao sportski tip težio je provoditi slobodno vrijeme s obitelji na izletima, pa su često puta bili na putovanjima i stalno planirali nova. Igor i Tanja imali su još toliko poduzetničkih planova i putovanja pred sobom i jednostavno ne mogu vjerovati, i nikad se neću pomiriti sa spoznajom kako im je sve to iščeznulo u jednoj sekundi, u toj kobnoj noći", rekla je za Novi list Sabrina Cvetković, jedna od ponajboljih prijateljica obitelji Soldatić.

Shrvana Cvetković dodala je kako ju tješi samo činjenica da su djeca u nesreći prošla s lakšim ozljedama. Međutim, u spomenutom umaškom naselju ostala je tuga zbog tragične smrti gubitka susjeda.

Kobnu nesreću na Istarskom ipsilonu skrivila je, vozeći u teškom alkoholiziranom stanju, pročelnica za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Vera Begić Blečić.

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel pročelnicu je suspendirao, a obitelji uputio izraze sućuti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene