Policija traga za muškarcem i ženom za koje sumnja da su ukrali plastične lutke orašara i vojnika.

Galerija


Opatijska policija provodi kriminalističko istraživanje kaznenog djela krađe, počinjenog između 1. i 2. prosinca iz umjetničkog paviljona u Parku sv. Jakova u Opatiji. Prema dosad utvrđenom, za sada nepoznati počinitelj otuđio je plastične lutke orašara i vojnika, te time oštetio tvrtku iz Pule za nekoliko tisuća kuna.

Vezani članci Ilustracija Policajci ga zaustavili zbog alkohola pa zaključili da baš njega danima traže Snažan potres pogodio Zagreb Htjele opljačkati stan oštećen u potresu: Pred zgradom ih dočekalo neugodno iznenađenje

U sklopu kriminalističkog istraživanja policija je pribavila fotografije mogućeg počinitelja - ćelavog muškarca jače tjelesne građe, u dobi od oko 50 godina, visine oko 190 cm, odjevenog u crnu zimsku jaknu, plavu košulju, plave traperice i crno-bijele tenisice. S njim je bila ženska osoba, u dobi između 30 i 35 godina, sitnije tjelesne građe, visine oko 165 cm, odjevena u crne kožne hlače i crnu jaknu s crno-bijelom zimskom kapom na glavi.

Policija traži kradljivca orašara u Opatiji
Policija traži kradljivca orašara u Opatiji Foto: PU primorsko-goranska

Policija moli građane ako raspolažu informacijama o osobama s fotografija da obavijestite Policijsku postaju Opatija na telefon 051/710-111 i 710-188, njima najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i na e-mail primorsko-goranska@policija.hr. Sve korisne informacije građani mogu dojaviti anonimno.