Policija traga za muškarcem i ženom za koje sumnja da su ukrali plastične lutke orašara i vojnika.

Galerija


Opatijska policija provodi kriminalističko istraživanje kaznenog djela krađe, počinjenog između 1. i 2. prosinca iz umjetničkog paviljona u Parku sv. Jakova u Opatiji. Prema dosad utvrđenom, za sada nepoznati počinitelj otuđio je plastične lutke orašara i vojnika, te time oštetio tvrtku iz Pule za nekoliko tisuća kuna.

Vezani članci Ilustracija E, nećeš, razbojniče! Krao u trgovini pa napao zaštitara koji ga je uhvatio na djelu Policija, ilustracija Policija otkrila lopove koji su iz pošte u Zadru ukrali više od 100.000 kuna, serijski kradljivci operirali diljem obale

U sklopu kriminalističkog istraživanja policija je pribavila fotografije mogućeg počinitelja - ćelavog muškarca jače tjelesne građe, u dobi od oko 50 godina, visine oko 190 cm, odjevenog u crnu zimsku jaknu, plavu košulju, plave traperice i crno-bijele tenisice. S njim je bila ženska osoba, u dobi između 30 i 35 godina, sitnije tjelesne građe, visine oko 165 cm, odjevena u crne kožne hlače i crnu jaknu s crno-bijelom zimskom kapom na glavi.

Policija traži kradljivca orašara u Opatiji
Policija traži kradljivca orašara u Opatiji Foto: PU primorsko-goranska

Policija moli građane ako raspolažu informacijama o osobama s fotografija da obavijestite Policijsku postaju Opatija na telefon 051/710-111 i 710-188, njima najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i na e-mail primorsko-goranska@policija.hr. Sve korisne informacije građani mogu dojaviti anonimno.