Ako imate korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijestite najbližu policijsku postaju ili se javite na broj 192 ili na e-mail karlovacka@policija.hr.

Galerija


Policija zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe na odmorištu autoceste Dobra u lipnju ove godine traga za nepoznatom muškom osobom, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe u trgovini u Karlovcu u prosincu 2019. godine za dvije nepoznate ženske osobe.

Vezani članci Uhićena šestorica muškaraca u Puli - 3 Pala šestorka u Puli: Policija kod skupine nasilnika pronašla veliku količinu oružja, sumnjiči ih se za dva premlaćivanja Policijski očevid, ilustracija Policija objavila detalje teške prometne nesreće u Poreču: Francuz pretjecao automobile pa udario u kamion koji je od siline udarca završio u kanalu

Na fotografijama su osobe za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenim kaznenim djelima, priopćila je PU karlovačka. 

Policija poziva građane da, ako imaju korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Također građani informacije mogu dostaviti i na e-mail karlovacka@policija.hr.