Ako imate korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijestite najbližu policijsku postaju ili se javite na broj 192 ili na e-mail karlovacka@policija.hr.

Galerija


Policija zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe na odmorištu autoceste Dobra u lipnju ove godine traga za nepoznatom muškom osobom, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe u trgovini u Karlovcu u prosincu 2019. godine za dvije nepoznate ženske osobe.

Vezani članci Milan Bandić Bandić: "Proći će i ta korona pa ćemo disati punim plućima i piti pivu na štengama. I ja ću s njima popiti pivu" Francuska policija, ilustracija Objavljeni detalji krvavog napada u Parizu: Profesoru odrubio glavu pa pobjegao, policija ga ubrzo upucala

Na fotografijama su osobe za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenim kaznenim djelima, priopćila je PU karlovačka. 

Policija poziva građane da, ako imaju korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Također građani informacije mogu dostaviti i na e-mail karlovacka@policija.hr.