Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U sklopu potrage za nestalom sedamnaestogodišnjom Antonijom Bilić iz Drniša danas se pretražuje područje oko lokalne ceste Radučić-Pađane i područje oko dionice ceste od Pađana do Kravlje Drage.


Osim toga nastavlja se s pretragom akumulacijskoga jezera Brljan, priopćeno je jutros iz Policijske uprave šibensko-kninske.
U pretrazi sudjeluje više od 130 osoba, uglavnom pripadnika policije, uz pripadnike Gorske službe spašavanja i vatrogasaca.

Policija nastavlja i s drugim aktivnostima kroz kriminalističko-analitičko istraživanje svih do sada pribavljenih podataka i obavijesti, navode iz PU šibensko-kninske.

Iz Državne uprave za zaštitu i spašavanje (DUZS) priopćili su jutros da je u sklopu potrage za Antonijom Bilić, na ispumpavanju jezera Brljan na rijeci Krki od 2. do 7. srpnja bilo angažirano ukupno sedam pripadnika Državnih intervencijskih postrojbi (DIP) iz Šibenika, Splita i Zadra. Korišteno je 25 tlačnih cijevi, 13 komada različitih vrsta pumpi, kao i 10 motornih pumpi dopremljenih iz Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Zagreb. (Hina)

Vezani članci Slika nije dostupna Gdje je nestala Antonija Bilić? Slika nije dostupna U potrazi za Antonijom Bilić pretraženo obrovačko područje