Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevezeni u bolnicu

"Pomozite, ubit će mi mamu": Stravičan napad u Osijeku, muškarac nožem napao ženu i njezinu kćer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezapamćen napad dogodio se večeras u Osijeku kada je muškarac (46) nožem nasrnuo na ženu (43) i njezinu kćer ispred ulaza u zgradu na Trpimirovoj ulici broj 4 b, među Osječanima poznatoj pod nazivom "ljepotica".

Kako doznaje Glas Slavonije od očevidaca ovog nemilog događaja, muškarac je sat vremena prije napada proveo sjedeći u kafiću u podnožju iste zgrade, a potom je izašao i čekao ženu pred ulazom. Kada je u ona pratnji kćeri izašla iz ulaza nasrnuo je na njih nožem.

Pročitajte i ovo Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom

Mlađa ženska osoba zapomagala je: "Pomozite, ubit će mi mamu", prepričava susjeda koja je prilazila zgradi iz smjera naselja Sjenjak. 

I žena je zvala pomoć, policiju, a prestravljena kći joj je pokušavala pomoći kada ju je, čini se po izjavama svjedoka, muškarac oborio na tlo.

Vrlo brzo iz zgrade su istrčali susjedi koji su uspjeli svladati muškarca i prekinuti njegov ubojiti napad. Prilikom naguravanja, neslužbeno doznaje list, muškarac se i sam ozlijedio nožem koji nije ispuštao iz ruke.

Svi ozlijeđeni prevezeni su u Klinički bolnički centar Osijek gdje im je pružena liječnička pomoć.

Očevid na mjestu događaja obavit će očevidna ekipa Policijske uprave osječko-baranjske.



 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene