Posada ribarice koja se zapalila u četvrtak blizu rta Savudrija, spašena je brzom intervencijom policajaca iz Postaje pomorske policije Pula.

Galerija


Djelatnici Postaje pomorske i aerodromske policije Pula-Pola spasili su danas članove posade ribarice koja se zapalila oko 13:30 sati na udaljenosti od 700 metara od rta Savudrija, priopćeno je u četvrtak poslije podne iz policije.

Vezani članci Vishing / Ilustracija Htio kupiti tricikl na akcijskom sniženju: Nakon poziva preko Facebooka ostao bez 10.000 kuna Ulje na cesti, ilustracija Ukrali transformator pa ga oštetili prilikom ukrcaja u kamion: Iscurilo je tisuću litara rashladnog ulja

 

"Policijski službenici obavljali su svoje redovne zadaće na policijskom plovilu P-111 u Savudrijskoj vali, kada su primijetili ribaricu u plamenu. Odmah su se uputili prema gorućoj ribarici te su članovima posade dobacili aparat za gašenje požara. Nažalost, plamen se već razbuktao tako da posada nije uspjela ugasiti vatru te su tada policijski službenici prekrcali dvoje članova posade na policijsko plovilo i sretno ih, bez ozljeda, prevezli do luke Savudrija", navedeno je u piopćenju MUP-a.

Druga ribarica koja se nalazila u Savudrijskoj vali doteglila je ribaricu u plamenu do savudrijskog lukobrana, gdje su vatrogasci ugasili vatru.

Policijskim plovilom zapovijedao je Emil Maružin, dok je upravitelj stroja bio Marko Jakšić, a mornar Boris Sabadoš, navode u policiji.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju