Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gotovo poput filmskog scenarija izgledala su dva nova napada na vozače Taxi Cammea, javljaju iz te prijevozničke tvrtke.


'Oko 2 sata u Čučerju, putnik koji je prema našim informacijama, kasnije uhićen i optužen za pokušaj ubojstva, nožem je na odredištu vožnje, napao našeg vozača A.Š. Djelatnik Cammea u posljednji je trenutak uspio pobjeći i pomahnitali je putnik, nakon toga, nožem zadao više uboda muškarcu koji je izašao iz kuće na odredištu vožnje', opisuje prvi napad Miroslav Hoffman, glasnogovornik Taxi Cammea.

Vezani članci Sumanuti napad nožem u Zagrebu Sumanuti napad u Zagrebu: Pokušao opljačkati pekarnicu pa uzeo nož i izbo dvoje slučajnih prolaznika Policija, ilustracija Pokušaj ubojstva u Gračacu: 22-godišnjak nožem teško ozlijedio mladića (20)

>> Navijači palicama razbili taksi

Policija je došla brzo nakon napada, a dok je napadnuti vozač davao izjavu, došla je informacija da je nedaleko Čučerja napadnut još jedan taksist Cammea, a napadač ga je izudarao metalnom palicom po glavi, stoji u priopćenju Cammea. Napadač je bio putnik, koji je na kraju vožnje zatražio da mu vozač preda novac i novčanik. Naš djelatnik Z.F. nije se opirao tjelesno mnogo jačem, i godinama očigledno mlađem naoružanom napadaču. Unatoč činjenici da mu je bez opiranja predao novčanik, dobio je udarac, izbačen je iz vozila, gdje je primio još nekoliko udaraca, nakon čega je napadač sjeo u naš automobil i pobjegao - tijek je drugog napada na vozača Cammea.

Nepoznati napadač je potom ukrao automobil Cammea, no za njim su krenula i policijska vozila navođena iz centra Taxi Cammea. 'Vozilo je ubrzo pronađeno, u jarku pored jednog pokrajnjeg makadamskog puta u Dubravi. Osim novčanika i utrška, iz autombila je otuđen uređaj za navigaciju i mobitel iz vozila, a u pokušaju krađe uništeni su taxitronic i audio uređaj', rekao je Miroslav Hoffman. Vozač napadnut palicom bio je u bolnici na promatranju, ali pušten je kući. Drugi vozač je pak, kažu iz Cammea, jako potresen nemilim događajem. (Agencija VLM)