Obavijesti Video Pretražite Navigacija
svjedoci, javite se

Policija traži pomoć: U Osijeku autom naletio na pješaka na zebri i pobjegao, u tijeku potraga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija traži pomoć građana koji su svjedočili prometnoj nesreći u Osijeku u kojoj je nepoznati vozač automobilom naletio na pješaka na pješačkom prijelazu pa pobjegao.

Nepoznati vozač naletio je automobilom na pješaka na pješačkom prijelazu u Osijeku i pobjegao. Nesreća se dogodila danas oko 17:20 sati na raskrižju Ulice kneza Trpimira – Franje Kuhača i Cara Hadrijana. 

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Vozač se, nakon što je udario pješaka koji je prelazio cestu na obilježenom pješačkom prijelazu, nije zaustavio već je pobjegao u smjeru Baranje, bez da je pomogao unesrećenom pješaku, niti je o prometnoj nesreći obavijestio policiju.

Policija poziva svjedoke prometne nesreće, kao i sve građane koji imaju saznanja koja bi mogla dovesti do pronalaska vozila i vozača, da im se jave telefonomna brojeve 112 ili 192, ili da osobno dođu u njima najbližu policijsku postaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene