Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Smrt 82-godišnjeg starca čije je tijelo u četvrtak navečer pronađeno u kući u zagrebačkom naselju Lučko policija je okarakterizirala kao ubojstvo pa tragaju za nepoznatim počiniteljem.


Prema prvim policijskim službenim podacima nepoznati je ubojica starca usmrtio od 13. do 14. travnja između 11 i 16 sati u njegovoj kući u Hrvatskoselskoj ulici.

Vezani članci Zgrada u kojoj je pronađena ubijena žena - 5 Policija objavila detalje ubojstva njemačke državljanke na Krku: Priveli muškarca (46) Douglas Cane osuđen na 25 godina zatvora - 2 Vrhovni sud potvrdio presudu Britancu koji je osuđen na 24 godine zatvora zbog ubojstva na plaži Zrće

Sve okolnosti ovog događaja se utvrđuju, a očevid je obavila zamjenica Županijskog državnog odvjetnika u Velikoj Gorici, izvijestila je policija.

Prema pisanju medija koji se pozivaju na neslužbene informacije, ulazna vrata kuće u kojoj je pronađeno tijelo bila su širom otvorena pa je vrlo vjerojatno da su potencijalni ubojica ili više njih pobjegli u žurbi. (Hina)