Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TEŠKA PROMETNA NESREĆA

Policija se oglasila o prometnoj nesreći u Vukovaru u kojoj je poginula 18-godišnjakinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se nešto poslije podneva dogodila u Ulici Dvanaest redarstvenika u Vukovaru smrtno je stradala 18-godišnja suvozačica u osobnom automobilu čija je vozačica prouzročila nesreću, izvijestila je vukovarsko-srijemska Policijska uprava.

Teška nesreća dogodila se u Vukovaru. 5. listopada oko 12:50 sati, policija je zaprimila dojavu da je u Vukovaru, u Ulici Dvanaest redarstvenika došlo do prometne nesreće s poginulom osobom.

Očevidom, obavljenim pod rukovodstvom općinske državne odvjetnice, utvrđeno je kako je 44-godišnjakinja iz Borova, upravljajući osobnim automobilom marke Peugeot vukovarskih registracijskih oznaka, desnim kotačima prešla na zelenu površinu, a potom dolazi do zanošenja vozila ulijevo i nekontroliranog kretanja te prelaska na prometnu traku za vozila iz suprotnog smjera, gdje udara u teretni automobil marke Citroen zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 52-godišnjak iz Osijeka, navela je PU vukovarsko-srijemska u priopćenju. 

Na mjestu prometne nesreće smrtno je stradala 18-godišnjakinja iz Borova, suvozačica u osobnom automobilu, dok je vozačica zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život te je zbog težine ozljeda prevezena iz NMB Dr. Juraj Njavro Vukovar u KBC Osijek.

Pročitajte i ovo Požar na automobilu, ilustracija 1,44 promila Drama na Korčuli: Pijan dvaput sletio s ceste, automobil se zapalio i izgorio

Vozač teretnog vozila je lakše ozlijeđen. Vozačima su uzeti uzorci krvi i urina radi analize na prisutnost alkohola, droga ili lijekova u organizmu.

U NMB Dr. Juraj Njavro Vukovar će se obaviti obdukcija nad tijelom poginule. Protiv 44-godišnjakinje bit će podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu", priopćila je policija. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene