Prometna nesreća na Maksimirskoj (Foto: Pixsell,Luka Stanzl)
Prometna nesreća na Maksimirskoj (Foto: Pixsell,Luka Stanzl)

Zagrebačka policija obavila je očevid teške prometne nesreće koja se dogodila u nedjelju na Maksimirskoj cesti.


U nedjelju oko 22 sata 60-godišnjak se automobilom Hyundai Laguna zagrebačkih registarskih oznaka kretao južnim tramvajskim tračnicama koje nisu namijenjene za tu vrstu vozila, desne prometne trake Maksimirske ceste u smjeru istoka.

Vezani članci Pedofil, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Horor u Zagrebu: Na računalu imao više od tisuću pedofilskih fotografija i stotinjak videosnimki Prometna nesreća u Diklu kod Zadra (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Teška prometna nesreća kod Zadra: Sudarili se automobil i vozilo Hitne pomoći, tri osobe ozlijeđene, jedna od njih teško

Prolaskom raskrižja sa Svetošimunskom cestom, iz za sada neutvrđenog razloga, je skrenuo ulijevo.

Prednjim lijevim dijelom vozila naletio na stražnji desni dio osobnog automobila Hyundai I20 zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 35-godišnjakinja. Ona se kretala lijevom prometnom trakom Maksimirske ceste u smjeru istoka.

Uslijed naleta vozila osobni automobil Hyundai I20 udario je u rubni kamen i stablo, dok je osobni automobil Renault Laguna naletio na rubni kamen i žičanu ogradu.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja poginuo je 60 godišnjak.

Njegovo tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu, dok je 35-godišnjakinja lakše ozlijeđena i liječnička pomoć joj je pružena u Klinici za traumatologiju.