Prometna nesreća na Prilazu Gjure Deželića - 4
Prometna nesreća na Prilazu Gjure Deželića - 4

Dva automobila sudarila su se u utorak na raskrižju Prilaza Gjure Dželića i Medulićeve ulice u Zagrebu. Vozač Smarta teško je ozlijeđen i prebačen u KBC Sestre milosrdnice.


Policija je objavila detalje strašnog sudara dvaju automobila u srijedu u zagrebačkom Prilazu Gjure Deželića od kojih je jedan završio na krovu. 

Vezani članci Lokalni izbori, ilustracija Donosimo izlazne ankete lokalnih izbora 2021. Lokalni izbori, ilustracija Hrvatska izlazi na birališta: Bitka za čelne pozicije na lokalnim izborima je počela

Muškarac (29) vozio je Renault Megane srednjom prometnom trakom Prilazom Gjure Deželića u smjeru istoka. U raskrižje je ušao skrećući ulijevo u Medulićevu dok je na semaforu za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo.

U njega je udario Smart Fortwo koji je vozio muškarac (51) koji je u traci za ravno i lijevo, također u Prilazu Gjure Deželića, vozio prema istoku.

"Od naleta osobni automobil marke Smart odbačen je unaprijed te se u rotaciji okrenuo na lijevi bok, a potom i na stup semafora te je rotaciji naletio na stup znaka parkirališta i na stražnji lijevi dio osobnog automobila marke Audi zagrebačkih registarskih oznaka, koji je bio parkiran sa sjeverne strane kolnika Prilaza Gjure Deželića. Nakon toga odbio se udesno na kolnik Prilaza Gjure Deželića te se okrenuo na krov. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 51-godišnjak, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC-u Sestre milosrdnice", javili su u policiji.