Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač teško ozlijeđen

Detalji teške nesreće: Smart se okrenuo na bok, udario u semafor, znak i parkirani Audi, pa završio na krovu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva automobila sudarila su se u utorak na raskrižju Prilaza Gjure Dželića i Medulićeve ulice u Zagrebu. Vozač Smarta teško je ozlijeđen i prebačen u KBC Sestre milosrdnice.

Policija je objavila detalje strašnog sudara dvaju automobila u srijedu u zagrebačkom Prilazu Gjure Deželića od kojih je jedan završio na krovu. 

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli Gužve na biračkim mjestima u Zagrebu Građansko pravo VIDEO/FOTO Građani pohrlili na glasanje: Velike gužve na mnogim biralištima u Zagrebu

Muškarac (29) vozio je Renault Megane srednjom prometnom trakom Prilazom Gjure Deželića u smjeru istoka. U raskrižje je ušao skrećući ulijevo u Medulićevu dok je na semaforu za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo.

U njega je udario Smart Fortwo koji je vozio muškarac (51) koji je u traci za ravno i lijevo, također u Prilazu Gjure Deželića, vozio prema istoku.

"Od naleta osobni automobil marke Smart odbačen je unaprijed te se u rotaciji okrenuo na lijevi bok, a potom i na stup semafora te je rotaciji naletio na stup znaka parkirališta i na stražnji lijevi dio osobnog automobila marke Audi zagrebačkih registarskih oznaka, koji je bio parkiran sa sjeverne strane kolnika Prilaza Gjure Deželića. Nakon toga odbio se udesno na kolnik Prilaza Gjure Deželića te se okrenuo na krov. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 51-godišnjak, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC-u Sestre milosrdnice", javili su u policiji. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene