Policija, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Policija, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Primorsko-goranska Policijska uprava podnijet će optužni prijedlog mjerodavnom prekršajnom sudu protiv šest osoba koje su u subotu oko tri sata remetile javni red i mir na karnevalskoj zabavi u Vrbniku, na otoku Krku, a među njima je bio i policijski službenik, koji je tada bio izvan službe, priopćila je u ponedjeljak ta policijska uprava.


U remećenju javnog reda i mira sudjelovalo je više osoba, a lakše su ozlijeđeni 28-godišnji policijski službenik i još jedan 28-godišnjak. Liječnička pomoć pružena im je u Domu zdravlja Krk.

Vezani članci Policijski kombi, ilustracija (Foto: Pixsell,Dino Stanin) Policija podignula kaznenu prijava protiv ozlijeđenog migranta, prijeti mu do osam godina zatvora Prometna nesreća na autocesti Rijeka - Zagreb (Foto: Dnevnik.hr)1 Teška prometna nesreća na A6 u smjeru Zagreba: Jedna osoba teško ozlijeđena

Kriminalističko istraživanje traje, a slijedi utvrđivanje disciplinske odgovornosti policijskog službenika, priopćila je iz primorsko-goranska Policijska uprava.

Prema informacijama sudionika te zabave, jedan od policijskih službenika udario je čašom mladića u glavu, nakon čega je počela tučnjava. (Hina)