Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U TIJEKU KRIM-ISTRAŽIVANJE

Burno na maškarama u Vrbniku: Policajac čašom udario mladića u glavu pa uslijedila masovna tučnjava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Primorsko-goranska Policijska uprava podnijet će optužni prijedlog mjerodavnom prekršajnom sudu protiv šest osoba koje su u subotu oko tri sata remetile javni red i mir na karnevalskoj zabavi u Vrbniku, na otoku Krku, a među njima je bio i policijski službenik, koji je tada bio izvan službe, priopćila je u ponedjeljak ta policijska uprava.

U remećenju javnog reda i mira sudjelovalo je više osoba, a lakše su ozlijeđeni 28-godišnji policijski službenik i još jedan 28-godišnjak. Liječnička pomoć pružena im je u Domu zdravlja Krk.

Pročitajte i ovo Policajci oduzeli pet zvučnika Rock 'n' roll za kućni savjet Zbog pijanih i glasnih tuluma po Međimurju policija na četiri lokacije oduzela pet zvučnika! Slika nije dostupna Očevid u tijeku Teška prometna nesreća kod Rijeke: Jedna osoba poginula, ima i ozlijeđenih

Kriminalističko istraživanje traje, a slijedi utvrđivanje disciplinske odgovornosti policijskog službenika, priopćila je iz primorsko-goranska Policijska uprava.

Prema informacijama sudionika te zabave, jedan od policijskih službenika udario je čašom mladića u glavu, nakon čega je počela tučnjava. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene