Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Blogerica u šoku: "Pokušala sam mu pomoći dok su se ostali samo razbježali..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon fizičkog obračuna, u kojem je grupa mladića u parku Ribnjak napala drugu skupinu koja je slavile rođendan, i tijekom kojeg je ubijen Frano Despić, jedan od napadača, nove detalje o događaju otkrivaju blogeri na Blog.hr-u. Inače, osumnjičeni se mladić brani da se radilo o samoobrani.

Prijateljica nasmrt izbodenog Despića oprostila se od njega na svom blogu wtf0ttf.blog.hr sljedećim riječima:

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 24/7 čulnih nijansi bijelog Slika nije dostupna Ubojstvo na Ribnjaku Majka ubijenog Despića podigla optužnicu

R.I.P. Frenky!
Znala sam ga od osnovne škole, čak smo u petak bili vani zajedno, ovo je zadnja njegova fotka koju imam. Počivaj u miru Božjem Frano!!! P.S. sprovod je u srijedu u 11:40 na Mirogoju, molim one koji dolaze da dođu pristojno obućeni, Matija i Ante te njihova majka nisu ni krivi ni dužni, ne moraju trpiti rasprave i svađe!!!

Ubrzo su počeli pristizati mnogobrojni komentari svjedoka tragedije, a među njima je i komentar djevojke koja tvrdi da je svjedočila sukobu i ubojstvu, i to kao član napadnute grupe.

>> Mladi BBB-ovac izboden na smrt tijekom fizičkog obračuna u parku Ribnjak

>> Ubojstvo na Ribnjaku nije posljedica sukoba između BBB-a i pankera

Ona je autorici bloga poručila kako joj je žao što je izgubila prijatelja i potvrđuje dio priče koji su prenijeli i mediji, a prema kojoj je Despić bio član napadačke skupine.

Oni su, kaže, trgali drvene letvice sa koševa za smeće koje su kao palice koristili u tučnjavi.

"Pokušala sam mu pomoći jer sam primjetila da se lik ne miće i da teško diše dok su ostali samo stajali...", piše u komentaru blogerica shtukasafisha.blog.hr Kaže dalje kako je vidjela Despića i kako je stekla dojam da on zapravo i nije imao veze s razlogom sukoba (oko alkohola, op. a.), već da se umiješao u tučnjavu iz čiste netrpeljivosti prema subkulturi ('metalcima') kojoj su pripadali članovi napadnute skupine, a s kojima je, kaže, u tim trenucima bila u društvu.

Njegovi prijatelji, piše dalje djevojka, razbježali su se i ostavili ga da, kako kaže, polumrtav leži na tlu među ljudima s kojima se do maloprije tukao.

Ubrzo je, kaže, došla policija, no mladić je već preminuo.

Djevojka je na kraju poručila da je mladić izgubio život radi vlastitih predrasuda, mržnje, nepromišljenosti, ali i gluposti, koju je okarkterizirala kao općeljudsku.

Više o slučaju na www.blog.hr, a komentari u kojima se javljaju sudionici nalaze se ovdje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene