Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pri pokušaju ubojstva vatrenim oružjem u Kaštel Novom pucano je u prsa 36-godišnjaku koji se nakon operacije nalazi izvan životne opasnosti.


Nepoznati je počinitelj noćas u 23,50 sati iz vatrenog oružja ispalio hitac u 36-godišnjaka ispred vrata njegova stana u ulici Put blata.

Vezani članci Policijski auto pred kućom Muškarac u Dubravi namjerno pregazio policajca - Uhićen je zbog pokušaja teškog ubojstva Istražni zatvor, ilustracija (Foto: Gettyimages) Policija objavila detalje napada na 41-godišnjaka u Splitu: Muškarac i djevojka osumnjičeni za pokušaj teškog ubojstva

Nakon što je pri odlasku na spavanje zamijetio šuljanje i sjenu nepoznate osobe, 36-godišnji muškarac je izašao ispred zgrade kada je na njega zapucala nepoznata osoba koja je odmah zatim i pobjegla.

Žrtva se uspjela spustiti niz stepenice u prizemlje kuće, gdje je pozvao u pomoć svog 60-godišnjeg oca koji ga je vozilom prevezao u kaštelanski Dom zdravlja, odakle je prevezen u splitsku bolnicu.

Utvrđeno je da je zadobio tešku ozljedu - ustrijelnu ranu u predjelu gornje desne strane prsišta. Zrno se zadržalo ispod desne lopatice.