Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pokušaj ubojstva u Kaštel Novom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pri pokušaju ubojstva vatrenim oružjem u Kaštel Novom pucano je u prsa 36-godišnjaku koji se nakon operacije nalazi izvan životne opasnosti.

Nepoznati je počinitelj noćas u 23,50 sati iz vatrenog oružja ispalio hitac u 36-godišnjaka ispred vrata njegova stana u ulici Put blata.

Pročitajte i ovo Ilustracija Gabela Polje Smetala mu buka pa je čekićem napao dvojicu mladića: 19-godišnjaka je izudarao po glavi, teško je ozlijeđen Damir Kosmač Ubojica na slobodi Pred djecom nasmrt zatukao ženu i tijelo bacio u Savu, a onda je počinio novi užasni zločin - batom za meso premlatio ljubavnika

Nakon što je pri odlasku na spavanje zamijetio šuljanje i sjenu nepoznate osobe, 36-godišnji muškarac je izašao ispred zgrade kada je na njega zapucala nepoznata osoba koja je odmah zatim i pobjegla.

Žrtva se uspjela spustiti niz stepenice u prizemlje kuće, gdje je pozvao u pomoć svog 60-godišnjeg oca koji ga je vozilom prevezao u kaštelanski Dom zdravlja, odakle je prevezen u splitsku bolnicu.

Utvrđeno je da je zadobio tešku ozljedu - ustrijelnu ranu u predjelu gornje desne strane prsišta. Zrno se zadržalo ispod desne lopatice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene