Prometna nesreća, Knin (Foto: Feral.news)
Prometna nesreća, Knin (Foto: Feral.news) Foto: Feral.news

Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 24-godišnje vojnikinje, pripadnice Pauka zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je poginuo suvozač u njezinom automobilu.


Osumnjičena je da je 20. listopada prošle godine u 1:25 u Kninu, u Ulici 4. gardijske brigade, vozila automobil zagrebačkih oznaka pod utjecajem alkohola. Koncentracija alkohola u krvi bila je najmanje 1,36 g/kg.

Vezani članci Bolničar Bolničara ispred kuće zamalo pokosio sumanuti vozač, kao da nema već dovoljno problema Prometna nesreća, Knin (Foto: Feral.news) Objavljeni novi detalji teške prometne nesreće u Kninu: Mladić preminuo u bolnici

"Zbog apsolutne nesposobnosti za sigurnu vožnju, osnovano se sumnja da brzinu vožnje nije prilagodila situaciji odnosno da joj kod kućnog broja 50 predstoji savladavanje nepreglednog zavoja u lijevo pa je ulaskom u zavoj izgubila kontrolu nad vozilom te je došlo do zanošenja vozila i udara u stablo od kojeg se vozilo odbilo i zaustavilo na nogostupu", priopćeno je iz državnog odvjetništva.

Putnik u vozilu zadobio je jaku koštano-moždanu traumu zbog koje je preminuo istog dana u KBC Split. Utvrdi li se njezina krivica, očekuje je kazna zatvora u trajanju do pet godina.

Podsjetimo, s njom su u automobilu te noći bili 23-godišnji suvozač, koji je lakše ozlijeđen te 28-godišnjak koji je pretrpio teške tjelesne ozljede opasne po život. Prebačen je u KBC Split. Pretrpio je teške tjelesne ozljede, ponajviše ozljede glave od kojih je preminuo. 24-godišnja vozačica je u nesreći bila teže ozlijeđena.