Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavio DORH

Pokrenuta istraga: Mlada vojnikinja pijana automobilom u Kninu udarila u drvo, poginuo putnik iz vozila

Prometna nesreća, Knin (Foto: Feral.news)
Prometna nesreća, Knin (Foto: Feral.news) Foto: Feral.news
Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 24-godišnje vojnikinje, pripadnice Pauka zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je poginuo suvozač u njezinom automobilu.

Osumnjičena je da je 20. listopada prošle godine u 1:25 u Kninu, u Ulici 4. gardijske brigade, vozila automobil zagrebačkih oznaka pod utjecajem alkohola. Koncentracija alkohola u krvi bila je najmanje 1,36 g/kg.

Pročitajte i ovo Ilustracija Blizu škole Teška nesreća u omiškom zaleđu: Kamion sletio u ponor, a srećom je izbjegnuta veća tragedija Prometna nesreća, ilustracija nedaleko Knina Policija objavila detalje teške nesreće: Kod Knina poginuo vozač

"Zbog apsolutne nesposobnosti za sigurnu vožnju, osnovano se sumnja da brzinu vožnje nije prilagodila situaciji odnosno da joj kod kućnog broja 50 predstoji savladavanje nepreglednog zavoja u lijevo pa je ulaskom u zavoj izgubila kontrolu nad vozilom te je došlo do zanošenja vozila i udara u stablo od kojeg se vozilo odbilo i zaustavilo na nogostupu", priopćeno je iz državnog odvjetništva.

Putnik u vozilu zadobio je jaku koštano-moždanu traumu zbog koje je preminuo istog dana u KBC Split. Utvrdi li se njezina krivica, očekuje je kazna zatvora u trajanju do pet godina.

Podsjetimo, s njom su u automobilu te noći bili 23-godišnji suvozač, koji je lakše ozlijeđen te 28-godišnjak koji je pretrpio teške tjelesne ozljede opasne po život. Prebačen je u KBC Split. Pretrpio je teške tjelesne ozljede, ponajviše ozljede glave od kojih je preminuo. 24-godišnja vozačica je u nesreći bila teže ozlijeđena.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene