Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozačici kaznena prijava

Strašna prometna nesreća u Kninu: Troje mladih automobilom udarilo u drvo, jedan ispao iz vozila i reanimiran u bolnici te se bori za život

Prometna nesreća, Knin (Foto: Feral.news)
Prometna nesreća, Knin (Foto: Feral.news) Feral.news
Aktualno Galerija +0 Prometna nesreća, Knin (Foto: Feral.news) Galerija 1/1 >>
Teška prometna nesreća dogodila se u nedjelju u 1:25 u Kninu. 24-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom pod utjecajem alkohola te je sletjela s ceste i zabila se u stablo.

Troje mlađih osoba ozlijeđeno je u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u nejdelju rano ujutro u Kninu, u Ulici 4. gardijeske brigade. Do nesreće je došlo jer je 24-godišnja vozačica automobila izgubila kontrolu te je autom sletjela s ceste i udarila u stablo.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Policija; ilustracija - 2 Kod Virovitice Retrovizorom udarila pješaka pa pobjegla s mjesta nesreće, on teško ozlijeđen ostao ležati na cesti

S njom su u automobilu bili 23-godišnji suvozač, koji je lakše ozlijeđen, te 28-godišnjak koji je pretrpio teške tjelesne ozljede opasne po život. U bolnicu je dovezen bez znakova života, ali je uspješno reanimiran, prenosi Feral.news.

Oko 13 sati je prebačen u KBC Split. Pretrpio je teške tjelesne ozljede, ponajviše ozljede glave. 28-godišnjak navodno nije bio vezan te je od siline udarca ispao iz vozila.

24-godišnjoj vozačici, koja je vozila pod utjecajem alkohola, slijedi kaznena prijava. Ona je teže ozlijeđena, ali je izvan životne opasnosti.

Nesreća se dogodila u Ulici 4. gardijske brigade.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene