Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća kod Bjelovara

Poginuo vozač kombija: Izgubio kontrolu nad vozilom, sletio s ceste i zabio se u stup

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći kod Bjelovara poginuo je vozač kombija.

Do prometne nesreće došlo je u selu Lasovac, udaljenom dvadesetak kilometara od Bjelovara.

Pročitajte i ovo Kaštel zavijen u crno - 5 U Kaštel-Sućurcu Potresno svjedočanstvo muškarca koji je spasio dječaka iz gorućeg automobila: "Pokušao sam izvući i majku. Uhvatio sam je za ruku..." Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

Vozač kombija je zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom, sletio s ceste i zabio se u rasvjetni stup kod kućnog broja 90.

"20-godišnji vozač iz Suhe Katalene, upravljao je kombi vozilom marke Mercedes Sprinter (BJ), da bi u jednom trenutku došlo do zanošenja vozila sa lijeve strane kolnika prema desnoj strani kolnika te slijetanja u putni jarak i udara lijeve strane vozila u betonsko-metalnu ogradu jedne kuće, a zatim u drveni stup javne rasvjete i prometni znak. Nakon udara vozilo se odbija prema kolniku kojom prilikom ispada vozač iz vozila, a vozilo se nastavlja kretati na lijevoj bočnoj strani po kolniku i zaustavlja se na putnom mostu ispred druge kuće", priopćila je PU bjelovarsko-bilogorska.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene