Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Poginuo 21-godišnji motociklist

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se sinoć oko 23 sata dogodila na državnoj cesti Vinkovci-Jankovci smrtno je stradao dvadesetjednogodišnji motociklist Nikola B. iz Vinkovaca.

Na njega je, dok se motociklom marke "gillera runner" kretao iz pravca Vinkovaca, naletio osobni automobil marke "vw passat" kojim je pod utjecajem alkohola upravljao još neidentificirani vozač.

Pročitajte i ovo U prometnoj nesreći u Velikoj Gorici smrtno stradao motociklist - 3 Kod Velike Gorice Otkriveno kako je došlo do tragedije u kojoj je na Veliki petak poginuo motociklist Slika nije dostupna Poginuo policajac motociklist

Naime, u osobnom automobilu u trenutku nesreće uz vozača nalazio se i suvozač koji je također bio pod utjecajem alkohola. I jedan i drugi međutim, prema informacijama iz policije, tvrde kako su u trenutku nesreće bili suvozači, te je u tijeku postupak kako bi se utvrdilo koji je od njih dvojice bio vozač.

Do nesreće je došlo kada je iz smjera Jankovaca vozač osobnog automobila u blagom desnom zavoju, kod benzinske crpke ''Santini", prešao je na lijevi kolnički trak kojim je u tom trenutku iz smjera Vinkovaca motocikom naišao Nikola B. te je došlo do sudara u kojem je motociklist zadobio teške tjelesne ozljede.

Ozlijeđeni motociklist prevezen je u vinkovačku Opću bolnicu u kojoj je međutim rano jutros preminuo od zadobivenih ozljeda, navodi policija, te dodaje kako će protiv vozača osobnog automobila biti podnesena kaznena prijava.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene