Pedofil, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Pedofil, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2

U Splitu je podignuta optužnica protiv 46-godišnjakinje zbog spolnog zlostavljanja maloljetne osobe, javlja Županijsko državno odvjetništvo.


Optužnica protiv 46-godišnjakinje podignuta je nakon provedene istrage, a zbog počinjenja kaznenog djela spolnog odnošaja s djetetom te spolne zlouporabe djeteta starijeg od petnaest godina.

Vezani članci Pojačane mjere sigurnosti na gradskim ulicama uoči utakmice Hrvatska – Mađarska (Foto: Soban/PIXSELL) Policija u Splitu privela 85 osoba – 36 hrvatskih i 49 stranih državljana Nasilje, ilustracija (Foto: Pixsell, Vjeran Zganec Rogulja) Monstrum iz Varaždina šest je godina silovao svoju kćer. Počeo je kad joj je bilo 12 godina

46-godišnjakinju terete da je kaznena djela počinila na štetu svojeg djeteta (rođ. 2000.). Kaznena djela počinjena su tijekom 2007. i 2008. godine te tijekom proljeća i ljeta prošle godine u stanu na području Županije splitsko-dalmatinske.

Za vrijeme istrage 46-godišnjakinja je provela gotovo dva mjeseca u istražnom zatvoru, a zabranjeno joj je i kontaktiranje sa sada već punoljetnim sinom.

U svojoj obrani kazala je da njezin sin laže jer ga je na to nagovorio njegov otac, od kojeg je razvedena.