Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tvrdi da sin laže

Podignuta optužnica: Majka seksualno zlostavljala sina od njegove sedme godine

Pedofil, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Pedofil, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr
U Splitu je podignuta optužnica protiv 46-godišnjakinje zbog spolnog zlostavljanja maloljetne osobe, javlja Županijsko državno odvjetništvo.

Optužnica protiv 46-godišnjakinje podignuta je nakon provedene istrage, a zbog počinjenja kaznenog djela spolnog odnošaja s djetetom te spolne zlouporabe djeteta starijeg od petnaest godina.

Pročitajte i ovo Bojan Ivošević "netočne informacije" Splitska policija odgovorila na optužbe o policajcu u sačekuši: "Pokušao je smiriti sukob..." Ilustracija AKTIVISTICA O SLUČAJU MATANIĆ Koja je razlika između seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja i kome prijaviti: ''I mene je urednik zvao u hotel, a onda sam došla s mužem...''

46-godišnjakinju terete da je kaznena djela počinila na štetu svojeg djeteta (rođ. 2000.). Kaznena djela počinjena su tijekom 2007. i 2008. godine te tijekom proljeća i ljeta prošle godine u stanu na području Županije splitsko-dalmatinske.

Za vrijeme istrage 46-godišnjakinja je provela gotovo dva mjeseca u istražnom zatvoru, a zabranjeno joj je i kontaktiranje sa sada već punoljetnim sinom.

U svojoj obrani kazala je da njezin sin laže jer ga je na to nagovorio njegov otac, od kojeg je razvedena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene