Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dugogodišnje obiteljsko nasilje

Pijani nasilnik prijetio i zlostavljao svoju obitelj: Kćer udario po glavi drškom sjekire

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjakom zbog obiteljskog nasilja u Sisku, javlja policija.

59-godišnjak je osumnjičen za počinjenje kaznenih djela prijetnje i nasilja u obitelji na štetu 56-godišnjakinje te da je 31-godišnjakinju pokušao teško ozlijediti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Obiteljsko nasilje Strava u susjedstvu: Poznati kirurg supruzi polomio rebra i nadlakticu, davio je kabelom i urinirao po njoj pred djecom Ilustracija Dobio godinu dana zatvora Montruozni otac brutalno pretukao petogodišnju kćer: Udarao ju je u glavu plastičnom igračkom sve dok se igračka nije raspala

Sumnjiči ga se da je u posljednjih desetak godina fizički i psihički zlostavljao 56-godišnjakinju te ju je u srijedu fizički napao i prijetio joj smrću. Istog je dana fizički napao i 31-godišnjakinju udarivši je po glavi drvenom držalicom sjekire.

U sisačkoj Općoj bolnici utvrđene su joj lakše tjelesne ozljede. Prilikom uhićenja 59-godišnjaku je alkotestiranjem izmjerena koncentracija alkohola od 2,61 promila.

Neslužbeno doznajemo da je nasilnik dugi niz godina zlostavljao suprugu i dvije kćeri. U srijedu je prijetio da će ih sasjeći sjekirom i dignuti obiteljsku kuću u zrak.

Nakon dovršenog istraživanja uz kaznenu je prijavu je pritvoren.

Aktualno Susjedi strahuju od epidemije ospica: Zaražena dva muškarca, svi koji su bili u kontaktu s njima pozvani da se hitno jave liječnicima Ospice (Foto: Dnevnik.hr) Ospice (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Opasnost od ospica (Foto: Dnevnik.hr) Svijet Susjedi strahuju od epidemije ospica: Zaražena dva muškarca, svi koji su bili u kontaktu s njima pozvani da se hitno jave liječnicima 1/2 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene