Obiteljsko nasilje, ilustracija (Foto: Pixsell, Davor Puklavec)
Obiteljsko nasilje, ilustracija (Foto: Pixsell, Davor Puklavec) Foto: Pixsell, Davor Puklavec

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjakom zbog obiteljskog nasilja u Sisku, javlja policija.


59-godišnjak je osumnjičen za počinjenje kaznenih djela prijetnje i nasilja u obitelji na štetu 56-godišnjakinje te da je 31-godišnjakinju pokušao teško ozlijediti.

Vezani članci Nasilje, ilustracija (Foto: Pixsell, Vjeran Zganec Rogulja) Nasilnik iz Koprivnice: Maloljetnom sinu šakom izbio zub, ženu udarao u glavu i vukao je za kosu Nasilje, ilustracija (Foto: Pixsell, Dubravka Petrić) Muškarac iz Ludbrega mjesecima mlatio ženu i djecu, napokon završio u pritvoru

Sumnjiči ga se da je u posljednjih desetak godina fizički i psihički zlostavljao 56-godišnjakinju te ju je u srijedu fizički napao i prijetio joj smrću. Istog je dana fizički napao i 31-godišnjakinju udarivši je po glavi drvenom držalicom sjekire.

U sisačkoj Općoj bolnici utvrđene su joj lakše tjelesne ozljede. Prilikom uhićenja 59-godišnjaku je alkotestiranjem izmjerena koncentracija alkohola od 2,61 promila.

Neslužbeno doznajemo da je nasilnik dugi niz godina zlostavljao suprugu i dvije kćeri. U srijedu je prijetio da će ih sasjeći sjekirom i dignuti obiteljsku kuću u zrak.

Nakon dovršenog istraživanja uz kaznenu je prijavu je pritvoren.

Susjedi strahuju od epidemije ospica: Zaražena dva muškarca, svi koji su bili u kontaktu s njima pozvani da se hitno jave liječnicima