Obiteljsko nasilje, ilustracija (Foto: Pixsell, Davor Puklavec)
Obiteljsko nasilje, ilustracija (Foto: Pixsell, Davor Puklavec) Foto: Pixsell, Davor Puklavec

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjakom zbog obiteljskog nasilja u Sisku, javlja policija.


59-godišnjak je osumnjičen za počinjenje kaznenih djela prijetnje i nasilja u obitelji na štetu 56-godišnjakinje te da je 31-godišnjakinju pokušao teško ozlijediti.

Vezani članci Nasilje,ilustracija (Foto: Getty) Žrtve zatočene s nasilnicima: "Smirivanjem situacije dogodit će se eksplozija prijava" Reakcije na presudu Alojzu Tomaševiću - 7 Reakcije građana na nepravomoćnu presudu požeško-slavonskom županu Alojzu Tomaševiću: "Treba odstupiti, ali kakva je Hrvatska..."

Sumnjiči ga se da je u posljednjih desetak godina fizički i psihički zlostavljao 56-godišnjakinju te ju je u srijedu fizički napao i prijetio joj smrću. Istog je dana fizički napao i 31-godišnjakinju udarivši je po glavi drvenom držalicom sjekire.

U sisačkoj Općoj bolnici utvrđene su joj lakše tjelesne ozljede. Prilikom uhićenja 59-godišnjaku je alkotestiranjem izmjerena koncentracija alkohola od 2,61 promila.

Neslužbeno doznajemo da je nasilnik dugi niz godina zlostavljao suprugu i dvije kćeri. U srijedu je prijetio da će ih sasjeći sjekirom i dignuti obiteljsku kuću u zrak.

Nakon dovršenog istraživanja uz kaznenu je prijavu je pritvoren.

Susjedi strahuju od epidemije ospica: Zaražena dva muškarca, svi koji su bili u kontaktu s njima pozvani da se hitno jave liječnicima