Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlasništvo trgovačkog društva

Pao dvojac: Policija ima osumnjičenike koji su zapalili BMW na Maksimiru

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija je uhitila dvojicu muškaraca (22 i 23 godine) koji su zapalili automobil u vlasništvu trgovačkog društva na Maksmimiru.

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca (22 i 23 godine) za koje se sumnja da su 26. kolovoza ove godine zapalili BMX X5 zagrebačkih registracija u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba, koji je koristio 40-godišnjak.

Policija je ustanovila da je dvojac zajedno došao u Fijanovu ulicu u Zagrebu, s namjerom da zapale osobni automobil. Sumnja se da je osumnjičeni 23-godišnjak po prednjem dijelu automobila polio, kako kaže policija, zasad neutvrđenu lako zapaljivu tekućinu, dok je osumnjičeni 22-godišnjak zapalio predmet i bacio ga na automobil.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PODACI HVZ-a Raste broj požara u Hrvatskoj: Pogledajte koliko je osoba smrtno stradalo u vatrenoj buktinji

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna snage su na terenu Novi udar munje izazvao novi požar: Gori poznati park prirode

Automobil se zapalio i proširio se na obližnji parkirani automobil.

"Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičeni su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu", zaključuje zagrebačka policija u priopćenju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene