Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dovršena krim istraga

Pala sedmorica dilera: Šibenska policija kod njih pronašla drogu, oružje, elektrošokere, uređaj za prisluškivanje...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska policija provela je kriminalističku istragu nad sedmoricom dilera. Osim droge, kod njih su pronašli oružje, novac, elektrošokere, uređaj za prisluškivanje...

Šibenska policija dovršila je višemjesečnu krim istragu nad sedmoricom dilera u dobi od 23, 25, 37, 38, 42, 53 i 63 godine.

Pročitajte i ovo Ilustracija DOBAR ULOV Trava, gljive, kokain... Svašta je policija pronašla u stanu mladog riječkog dilera Slika nije dostupna Kod Šibenika pao diler Veliki uspjeh policijskog psa Aria: Nanjušila više od kilograma heroina i manje količine kokaina i marihuane

Utvrđeno je da su od siječnja do lipnja 2020. godine nabavljali i prodavali kokain i marihuanu. Obavljene su pretrage kuća, stanova, zemljišta i vozila kojima su se koristili.

Pronađeno je i oduzeto ukupno 305 grama marihuane, 126,65 grama kokaina, digitalna vaga s tragovima droge, 13.500 kuna u raznim apoenima, 2475 eura u raznim apoenima, jedna antička amfora, pištolj marke HS, pištolj marke Colt s 18 komada streljiva, jedan uređaj za prisluškivanje s pripadajućom SIM karticom i dva elektrošokera.

Svi su uz kaznenu prijavu pritvoreni, a protiv pojedinih osumnjičenika podnesene su i prekršajne prijave zbog oružja i zloporaba droga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene