Uhićen mladić, ilustracija
Uhićen mladić, ilustracija Foto: Getty Images

Šibenska policija provela je kriminalističku istragu nad sedmoricom dilera. Osim droge, kod njih su pronašli oružje, novac, elektrošokere, uređaj za prisluškivanje...


Šibenska policija dovršila je višemjesečnu krim istragu nad sedmoricom dilera u dobi od 23, 25, 37, 38, 42, 53 i 63 godine.

Vezani članci U gepeku švercao 50 paketa marihuane - 1 U duplom dnu prtljažnika državljanin Srbije pokušao prošvercati 16 kilograma marihuane iz Hrvatske Marihuana, ilustracija Susjedi prikupili dovoljno potpisa za referendum o legalizaciji marihuane: "Ovo je sjajan dan"

Utvrđeno je da su od siječnja do lipnja 2020. godine nabavljali i prodavali kokain i marihuanu. Obavljene su pretrage kuća, stanova, zemljišta i vozila kojima su se koristili.

Pronađeno je i oduzeto ukupno 305 grama marihuane, 126,65 grama kokaina, digitalna vaga s tragovima droge, 13.500 kuna u raznim apoenima, 2475 eura u raznim apoenima, jedna antička amfora, pištolj marke HS, pištolj marke Colt s 18 komada streljiva, jedan uređaj za prisluškivanje s pripadajućom SIM karticom i dva elektrošokera.

Svi su uz kaznenu prijavu pritvoreni, a protiv pojedinih osumnjičenika podnesene su i prekršajne prijave zbog oružja i zloporaba droga.