Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije nosila kacigu

Liječnici spasili život tinejdžerici koja je pala s električnog romobila i zadobila teške ozljede

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Vozila je električni romobil bez kacige i pala. Zadobila je teške ozljede.

Maloljetnica se u subotu oko 9 sati teško ozlijedila u padu s električnog romobila, javlja sisačko-moslavačka policija. Nesreća se dogodila u mjestu Stupovača na kutinskom području kada je maloljetnica izgubila kontrolu nad romobilom i pala, a iz policije navode i kako nije nosila kacigu.

Pročitajte i ovo Romobilom udario ženu i pobjegao - 4 Nesreća u Kaštel Kambelovcu Policija traži muškarca: Romobilom srušio ženu, teško je ozlijedio i pobjegao - "Kad ju je udario, upao je u more. Izašao je i otišao"

Pročitajte i ovo Ilustracija Slijedi kriminalističko istraživanje Dijete u Požegi palo s romobila: Zadobilo teške ozljede

"U ovoj prometnoj nesreći maloljetnica je zadobila teške tjelesne ozljede opasne za život te je prevezena u Kliniku za dječje bolesti u Zagreb", rekli su iz policije.

Petnaestgodišnjakinja koja je zbog teških ozljeda zadobivenih pri padu s električnog romobila u subotu prevezena s područja Kutine u Kliniku za dječje bolesti u Zagreb, pri svijesti je, stabilnih vitalnih parametara i nije vitalno ugrožena.

"Petnaestogodišnjakinja je zadobila kraniocerebralnu ozljedu s prijelomom kosti, ranama na glavi, brojne oguljotine i nagnječenja tijela i ekstremiteta", rekao je ravnatelj Klinike Goran Roić.

Smještena je na Neurokirurškom odjelu, upravo je napravljen kontrolni CT mozga i neurokirurški klinički pregled, pri svijesti je, u kontaktu, stabilnih vitalnih parametara i nije vitalno ugrožena, dodao je Roić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene