Teška prometna nesreća dogodila se na autocesti Rijeka-Zagreb na vijaduktu Svilno. Vozač je izgubio kontrolu nad kamionom i sletio u provaliju. Policija je završila očevid i utvrdila uzrok ove prometne nesreće.

Galerija


U ponedjeljak se oko 12:50 sati na autocesti Rijeka-Zagreb kod vijadukta Svilno dogodila prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen vozač kamiona, 26-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

Očevidom je utvrđeno da se 26-godišnjak kretao se iz smjera Čavli prema čvoru Orehovica kamionom marke Renault Premium, slovenskih nacionalnih oznaka i s priključnim vozilom riječkih registarskih oznaka. Pritom je vozio prebrzo.

"Nje prilagodio brzinu stanju i uvjetima na cesti te je izgubio nadzor nad vozilom i udario u zaštitnu metalnu ogradu", priopćeno je iz PU primorsko-goranske.

Od siline udarca kamion je probio ogradu i sletio u provaliju dubine dvadesetak metara. Vozaču je pružena medicinska pomoć u KBC Rijeka gdje su mu dijagnosticirane teške ozljede.

Suđenje Marinu Kameničkom - 3 Marin Kamenički osuđen na 4 i pol godine zatvora: "Presuda mora biti poruka, a ne odmazda"

Policija, ilustracija Detalji jurnjave u suprotnom smjeru po Ipsilonu: Njemica se zabila u policiju pa zaključala, izvukli je kroz razbijeno staklo

Materijalna šteta procjenjuje se na oko 220.000 kuna, a utvrđivanje okolnosti nesreće se nastavlja.