Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osijek: Uhićena 'Madam' i dvije prostitutke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Osijeku je razotkriven dobro uhodan lanac prostitucije. 'Madam' i njezine dvije 'kraljice noći' sinoć su privedene u osječku policiju, nakon duže kriminalističke obrade.

Djevojke su se bavile 'uslugama masaže', te ih i nudile u novinskim oglasima!

Pročitajte i ovo Ilustracija braća Panić FOTO Zgodnim maserkama obećavali zaradu 100 eura na dan: Vučićeva kumčad na policijskoj tjeralici zbog prostitucije, pobjegli u Hrvatsku Aleksandar Vučić Braća Panić FOTO Vučićevu kumčad traži policija, oni pobjegli u Hrvatsku! Objavili snimke iz noćnog provoda u Zagrebu

Posebna terapija u središtu grada. U stanu na osječkom Trgu slobode, djevojke su se bavile svim - samo ne fizikalnom medicinom. Usluge masaže nudile su putem oglasa.Građani znaju da im je u susjedstvu razvijen „noćni biznis".

Policija je kriminalistički obradila dvije 24-ogodišnje djevojke i njihovu deset godina stariju šeficu. U stanu ovih „privatnih poduzetnica" pronađena je i bilježnica s cjenikom usluga. Ovisno o trajanju i vrsti, usluge su iznosile od 150 do 700 kuna.

Bez „dame" u belotu nema igre, tako je i u životu, kažu ovi umirovljenici. Prostituciju bi legalizirali.

Klijenti osječkih dama dolazili su iz Slavonskoga Broda, Vinkovaca, Županje. Za razliku od nekih europskih gradova, gdje „cvjeta" tzv. ulična, u Osijeku je razvijena kućna prostitucija. Stoga ju je teže i otkriti.

Madam i njezine kraljice noći nisu dugo bile u pritvoru. Puštene su na slobodu. Na nekom drugom mjestu, sutra je za njih- novi radni dan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene