Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad na službenu osobu

Optužen muškarac koji je ugrizao policajku za ruku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Varaždinsko Općinsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 35-godišnjaka, tereteći ga da je lani u lipnju pijan ispred kafića bacio plastičnu bocu na policajku i ugrizao je za ruku.

Muškarac, optužen zbog napada na službenu osobu, prvo je galamom i vikom remetio javni red i mir pri čemu se oglušio na upozorenje policajke da se primiri te joj je bacio plastičnu bocu u glavu.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Ilustracija Imao je više od tri metra Farmera napao krokodil: Nećete vjerovati kako se uspio spasiti

Policajka mu je potom naredila da prestane narušavati javni red i mir, ali on je nasrnuo za nju, uhvatio ju rukama za ramena i odgurnuo na zid ugostiteljskog objekta.

Policajka ga je uspjela oboriti na tlo, ali on ju je tada ugrizao za desnu nadlakticu i ozlijedio je, objavilo je Državno odvjetništvo na svojim internetskim stranicama. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene