Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Varaždinsko Općinsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 35-godišnjaka, tereteći ga da je lani u lipnju pijan ispred kafića bacio plastičnu bocu na policajku i ugrizao je za ruku.


Muškarac, optužen zbog napada na službenu osobu, prvo je galamom i vikom remetio javni red i mir pri čemu se oglušio na upozorenje policajke da se primiri te joj je bacio plastičnu bocu u glavu.

Vezani članci Djevojčica iz Nove Gradiške Optužnica protiv roditelja zbog smrti djevojčice iz Nove Gradiške: Majka za preostalo troje djece ni ne pita iako ih ima pravo i viđati Građani se pred Klaićevom opraštaju od preminule djevojčice - 4 Podignuta optužnica protiv roditelja dvoipolgodišnje djevojčice čija nas je smrt šokirala: Terete majku da ju je gurnula

Policajka mu je potom naredila da prestane narušavati javni red i mir, ali on je nasrnuo za nju, uhvatio ju rukama za ramena i odgurnuo na zid ugostiteljskog objekta.

Policajka ga je uspjela oboriti na tlo, ali on ju je tada ugrizao za desnu nadlakticu i ozlijedio je, objavilo je Državno odvjetništvo na svojim internetskim stranicama. (Hina)