Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Varaždinsko Općinsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 35-godišnjaka, tereteći ga da je lani u lipnju pijan ispred kafića bacio plastičnu bocu na policajku i ugrizao je za ruku.


Muškarac, optužen zbog napada na službenu osobu, prvo je galamom i vikom remetio javni red i mir pri čemu se oglušio na upozorenje policajke da se primiri te joj je bacio plastičnu bocu u glavu.

Vezani članci Policija u SAD-u, ilustracija Zapucao u ljude ispred noćnog kluba: U napadu u SAD-u najmanje dvoje ljudi ubijeno, petnaestero ozlijeđeno Američka policija (Foto: Arhiva/AFP) Užas na Havajima: Starac (70) ubio dvoje policajaca i zapalio stan, dan ranije nožem izbo stanodavku

Policajka mu je potom naredila da prestane narušavati javni red i mir, ali on je nasrnuo za nju, uhvatio ju rukama za ramena i odgurnuo na zid ugostiteljskog objekta.

Policajka ga je uspjela oboriti na tlo, ali on ju je tada ugrizao za desnu nadlakticu i ozlijedio je, objavilo je Državno odvjetništvo na svojim internetskim stranicama. (Hina)