Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teške okolnosti djela

Određen istražni zatvor muškarcu koji je rafalima ranio dvije osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke i ponavljanja djela, ali i zbog osobito teških okolnosti sudac je odredio istražni zatvor za muškarca koji je rafalima ranio policijsku službenicu i muškarca.

Nakon prvog ispitivanja 24-godišnjeg T. J. iz Jarmine koji je u nedjelju na veće ispalio rafal u 24-godišnjakinju i 43-godišnjaka te ih teško ranio, Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru podnijelo je sucu istrage prijedlog za određivanje istražnog zatvora.

Pročitajte i ovo Ilustracija U više država Trojica Hrvata prošvercala stotine kilograma droge po Europi, USKOK otkrio kako su to učinili Slika nije dostupna nisu plaćali PDV Desetorici uhićenih u akciji ''Food'' određen istražni zatvor: Radom na crno oštetili državu za 15 milijuna kuna

On je osnovano osumnjičen da je počinio kaznena djela pokušaja teškog ubojstva i dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom jer kada je pucao na muškarca i ženu, u kući je bilo dvoje maloljetne djece. Zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke i ponavljanja djela, ali i zbog osobito teških okolnosti sudac je odredio istražni zatvor.

>>Krvava drama kod Vinkovaca: Rafalima teško ranio dvoje

Jarminčani kažu kako su dugo u sukobu 24-godišnjak i 43-godišnjak jer mlađi živi s bivšom suprugom starijeg pa su se više puta verbalno i fizički sukobili, a sve zato što bivša supruga želi dio kuće pred kojom je i bio krvavi obračun. U međuvremenu 43-godišnjak je doveo u kuću 24-godišnjakinju iz Vinkovaca koja je policijska službenica u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, a s njim su i četvero djece iz bivšeg braka. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene