Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pijan i s puškom u ruci

Krvava drama kod Vinkovaca: Rafalima teško ranio dvoje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani mladić ispalio je 15 hitaca iz automatske puške u dvorištu obiteljske kuće, u selu pored Vinkovaca te ranio policijsku djelatnicu i muškarca. Oboje su izvan životne opasnosti.

U krvavoj pucnjavi koja se dogodila u nedjelju oko 22:20 sati, u selu Jarmina pored Vinkovaca, s više hitaca iz automatskog oružja teško su ranjeni 26-godišnja policijska službenica te 43-godišnji muškarac.

Pročitajte i ovo Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom Policija - 3 50-godišnjak u pritvoru Pokušao ubiti muškarca u Solinu: Teško ga ozlijedio nožem i prijetio mu

Na njih je iz automatskog oružja pucao s 14 hitaca 24-godišnji mladić, no motiv pucnjave policija još istražuje, prenosi Glas Slavonije. Policija je kriminalističkom obradom utvrdila kako je mladić bio pod utjecajem alkohola za vrijeme pucnjave, a dozvolu za takvo oružje nije niti mogao imati.

>> 23-godišnjak nožem ubio vršnjake, jednom prerezao vrat

Ranjena djevojka i muškarac zadobili su prostrijelne ozljede nogu, a trenutno se nalaze u bolnici u Vinkovcima te su izvan životne opasnosti.

Mladić koji je pucao i ranjeni muškarac otprije su poznati policiji, zbog remećenja javnog reda i mira, za koje su zaradili prekršajnu prijavu prvo verbalnim te potom i fizičkim sukobom u lipnju ove godine.

Susjedi, kako doznaje Glas Slavonije, tvrde kako je motiv pucnjave vjerojatno svađa oko bivše supruge ranjenog 43-godišnjaka, s kojim ona ima čak četvero djece. Seljani tvrde kako ona živi s osumnjičenim 24-godišnjakom, s kojim se prema njihovoj priči i zaručila.

Protiv 24-godišnjeg mladića policija je podnijela kaznenu prijavu za dvostruki pokušaj ubojstva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene