Zagrebačka policija obavila je očevid u stanu na području Susedgrada u kojemu je pronađeno tijelo i teško ozlijeđeni muškarac koji je ubrzo preminuo.

Galerija


U srijedu oko 20:30 na području Susedgrada, u Ulici Orešje, u jednom stanu došlo je do svađe supružnika. 43-godišnjak je vatrenim oružjem ubio 37-godišnjakinju, a potom počinio samoubojstvo.

Zagrebačka policija došla po dojavi i u stanu pronašla tijelo žene, a pored nje bio je teško ozlijeđeni muškarac koji je ubrzo preminuo.

Iz PU zagrebačke potvrdili su sumnju da je kazneno djelo počinio policajac oduzevši život svojoj supruzi, a potom i sebi iz službenog vatrenog oružja.

"Ujedno koristimo priliku podsjetiti kako se kriminalističko istraživanje u slučajevima teških kaznenih djela počinjenih na štetu obitelji i djece provodi krajnje obazrivo, vodeći brigu o zaštiti identiteta žrtava", dodaje se u priopćenju policije.

Policija pronašla tijelo u stanu u Zagrebu i ozlijeđenog muškarca koji je brzo preminuo - 1 Strava na zapadu Zagreba: Policija u stanu pronašla mrtvu osobu i teško ozlijeđenog muškarca koji je ubrzo preminuo. Iz stana se čula svađa?

Policijsko vozilo, ilustracija U direktnom sudaru kod Poreča poginula 70-godišnja žena, vozač drugog automobila imao 1,67 promila

"Očevid je uz stručnu pomoć Ekipe za očevide obavio zamjenik Županijskog državnog odvjetnika. Tijela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb", priopćeno je iz zagrebačke policije.