Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sukob u sitne sate

Objavljen video tučnjave u Splitu u kojoj su deblji kraj izvukla tri stranca: "Uuu, ovo je bija meganokaut!"

Tučnjava u Splitu (Screenshot: Facebook)
Tučnjava u Splitu (Screenshot: Facebook)
Video tučnjave u Splitu, o kojoj je policija izvijestila u petak, objavljen je na Facebooku, a u njemu se vidi kako se s tri strana državljanina obračunava jedan muškarac uz pomoć - štake. Njome je i nokautirao jednog od njih, koji je potom, zajedno s prijateljima, prevezen u bolnicu. Utvrđene su im lakše tjelesne ozljede.

Objavljen je video tučnjave koja se dogodila u petak u Splitu na križanju Prilaza braće Kaliterna i Preradovićeva šetališta, a u kojoj su deblji kraj izvukla tri strana turista.

Pročitajte i ovo Državno odvjetništvo u Splitu Uvjetne kazne Šokantna presuda za spolno uznemiravanje djece: Uložili žalbu nakon pisanja medija Ilustracija djevojčica na intenzivnoj Obrat u slučaju teško opečene jednogodišnjakinje u Splitu: Policija objavila detalje

Policija je toga dana izvijestila da se sve zbilo oko 4.45 sati, a nakon sukoba su trojica stranaca prevezeni u bolnicu u kojoj su dvojici utvrđene lakše tjelesne ozljede, dok je jedan odbio liječničku pomoć. 

Neslužbeno se tada moglo čuti da se sa strancima sukobio taksist, a iz videa koji je objavljen vidi se i da nisu radile samo šake. Muškarac sa snimke spomenutu trojicu je udarao -štakom.

U kratkom videu vidi se kako muškarac na strance zamahuje štakom, tu i tamo nekoga i pogodi, a sve završava klasičnim nokautom jednog od njih.

"Uuu, ovaj je nokautiran. Ovo je meganokaut bija", čuje se kako komentira netko iz "publike". Iako se radi o sitnim satima, prizor je gledao popriličan broj ljudi, no nitko od njih nije se potrudio spriječiti sukob. 

Nakon nokauta, muškarac sa štakom se okrenuo i otišao, dok su ostala dvojica krenula pomoći onesviještenom prijatelju. 

Razlog sukoba također nije poznat, a nagađalo se da se sve dogodilo zbog neslaganja oko računa. 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene