Obavijesti Video Pretražite Navigacija
što se to događa u splitu?

Posvađali se zbog parkinga pa trudnici letvom slomio ruku; taksist pretukao tri strana turista

Policija (Foto/Arhiva: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Policija (Foto/Arhiva: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Aktualno Galerija +0 Policija (Foto/Arhiva: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Galerija 1/1 >>
Muškarac (66) jučer oko 19 sati letvom je u Splitu napao troje ljudi. Među njima je bila trudnica kojoj je slomio ruku. U splitskoj bolnici noćas su završila i dva strana državljana nakon svađe na Bačvicama...

Prvo su se posvađali zbog parkirnog mjesta, a zatim je muškarac (66) zgrabio drvenu letvu. Udario je muškarca (61), ženu (59) i 33-godišnju trudnicu. Obračun koji se dogodio u četvrtak oko 19 sati gledalo je dvoje djece. 

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Turisti na hitnoj Poražavajuća statistika Splitske bolnice prepune turista: U mjesec dana prime i 9000 pacijenata!

Muškarcu (61) slomljen je prst, a 59-godišnjakinji šaka. Trudnici je nasilnik slomio ruku. On je lakše ozlijeđen, odnosno ima samo podljeve.

"U tijeku je kriminalističko istraživanje", rekli su u PU splitsko-dalmatinskoj. 

Kako doznajemo, svađa je izbila zbog neriješenih imovinsko pravnih odnosa. 

U Splitu je noćas bilo nemirno i na križanju Prilaza braće Kaliterna i Preradovićeva šetališta. Oko 4:45 došlo je do narušavanja javnog reda i mira. Trojica muškaraca, strani državljani, prevezena su u bolnicu; dvojici od njih utvrđene su lakše tjelesne ozljede, dok je jedan odbio liječničku pomoć.

"U policijskoj postaji s navedenim stranim državljanima obavlja se obavijesni razgovor. U tijeku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti događaja i pronalaska počinitelja", rekli su u policiji.

Strance je navodno napao taksist, a još se ne zna jesu li se svađali zbog neslaganja oko računa.


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene