Muškarac (66) jučer oko 19 sati letvom je u Splitu napao troje ljudi. Među njima je bila trudnica kojoj je slomio ruku. U splitskoj bolnici noćas su završila i dva strana državljana nakon svađe na Bačvicama...

Galerija


Prvo su se posvađali zbog parkirnog mjesta, a zatim je muškarac (66) zgrabio drvenu letvu. Udario je muškarca (61), ženu (59) i 33-godišnju trudnicu. Obračun koji se dogodio u četvrtak oko 19 sati gledalo je dvoje djece. 

Vezani članci Dom u Vukovarskoj, Ivan Škaričić Ovo mu je već treća: Ostojić podnio kaznenu prijavu protiv Ivana Škaričića Andrej Plenković u obilasku Splitsko-dalmatinske županije - 3 Plenković obišao novi pogon u Vrgorcu, na sastanku HDZ-ovaca i upravitelj doma za starije u kojem je umrlo 18 štićenika

Muškarcu (61) slomljen je prst, a 59-godišnjakinji šaka. Trudnici je nasilnik slomio ruku. On je lakše ozlijeđen, odnosno ima samo podljeve.

"U tijeku je kriminalističko istraživanje", rekli su u PU splitsko-dalmatinskoj. 

Kako doznajemo, svađa je izbila zbog neriješenih imovinsko pravnih odnosa. 

U Splitu je noćas bilo nemirno i na križanju Prilaza braće Kaliterna i Preradovićeva šetališta. Oko 4:45 došlo je do narušavanja javnog reda i mira. Trojica muškaraca, strani državljani, prevezena su u bolnicu; dvojici od njih utvrđene su lakše tjelesne ozljede, dok je jedan odbio liječničku pomoć.

"U policijskoj postaji s navedenim stranim državljanima obavlja se obavijesni razgovor. U tijeku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti događaja i pronalaska počinitelja", rekli su u policiji.

Strance je navodno napao taksist, a još se ne zna jesu li se svađali zbog neslaganja oko računa.