Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BRAT NASTRADALOG MUŠKARCA

Novi detalji tragedije trovanja plinom u Zagrebu: "Sin preminulog spavao u drugoj kući i tako je preživio"

Sedmero državljana BiH otrovano je nakon curenja plina u stanu u zagrebačkom Resniku. Jedan je preminuo, a ostali su u bolnici.

Od trovanja plinom iz bojlera u subotu navečer u stanu u zagrebačkom Resniku umro je 57-godišnji državljanin BiH, a hospitalizirana su sedmorica muškaraca.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Tomislav Tomašević Centar Resnik Tomašević najavio raskid važnog ugovora: "Ovo je strateški najbitnije zemljište na teritoriju grada Zagreba"

Iz zagrebačke policije izvijestili su da je u subotu navečer, oko 23 sata, na području Maksimira u Ulici I. Resnik, u kući u vlasništvu 66-godišnjakinje, najvjerojatnije došlo do trovanja ugljičnim monoksidom sedmorice državljana Bosne i Hercegovine.

Od posljedica trovanja jedan je 57-godišnjak smrtno stradao, dok su ostali, mlađi muškarci prevezeni na bolničko liječenje u zagrebačke bolnice i izvan su životne opasnosti.

Dnevni Avaz javlja kako je preminuo Muhamed Zatagić, rođen 1964. godine, iz Lončara kod Busovače.

Brat nastradalog Muhameda, Vahid Zatagić rekao je da ni on nema puno informacija o tragediji. Čuo se, kaže, nakratko sa nećakom, sinom preminulog Muhameda, Aldinom Zatagićem.

"Čuo sam se kratko s njim. Krenuo je iz Zagreba i kada dođe, imat ću više informacija", ispričao je Vahid za Dnevni Avaz. 

Prema njegovim riječima, Aldina je spasio splet okolnosti. "On nije spavao u toj kući, već u drugoj", pojasnio je Vahid i nastavio:

"Svi su bili u bolnici. Još dvojica su na kisiku, ostali su pušteni. Svi radnici su iz Bosne, jedan je iz Topčić Polja. Bio sam i ja u Hrvatskoj, radili su građevinu", napomenuo je. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene