Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dovršena istraga

Nezakonito ubio ženku muflona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija s Raba dovršila je kriminalističku istragu nad 43-godišnjim otočaninom kojega sumnjiči da je poluautomatskom puškom s prigušivačem nezakonito ubio ženku muflona.

Policija je utvrdila da je ženku muflona ustrijelio jučer rano poslijepodne na području lovišta zagrebačkog Šumarskog fakulteta na Rabu. Ubijena divljač pronađena je kod njega, a preuzeo ju je lovnik tog lovišta.

Policija je pronašla i poluatomatsku pušku s prigušivačem te spremnik i više komada streljiva. Šteta će se utvrditi naknadno. Protiv 43-godišnjaka podići će se kaznena prijava za protuzakoniti lov i nedopušteno posjedovanje oružja. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene