Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pretučeni 23-godišnji bjelovarski rukometaš operiran je u KB Dubrava i dobro se oporavlja nakon što su ga na cesti teško ozlijedila dvojica maloljetnika kojima se nije sviđala narodna glazba s mobitela njegove djevojke.


Nasilnici su privedeni pa pušteni. Nakon kaznenog postupka mogli bi u zatvor za maloljetnike ili bi im mogle biti izrečene odgojne mjere. 'Možda i nije povod bila pjesma, tko zna kakav je bio povod. Ne morate biti krivi pa da dobijete batina', rekla je Jovanka Crnojević, Bojanova majka.

>> Pušteni mladići koji su pretukli mladića u Bjelovaru

Vezani članci Nasilje u Hong Kongu (Foto: AFP) Novi val nasilja u Hong Kongu: Prosvjednici bacaju molotovljeve koktele, policija uzvraća suzavcima i vodenim topovima Katarina Alvir (Foto: Dnevnik.hr) Katarina Alvir izvještava s prosvjeda u Barceloni: "Sve je mirno, okupilo se znatno manje ljudi i čuju se uzvici 'dosta okupacije' i 'stop okupaciji'"

Osumnjičeni su jučer oko 18 sati privedeni uz kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda istražnoj sutkinji Županijskog suda u bjelovaru koja ih je saslušala i na kraju pustila na slobodu.