Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Druga pljačka jutros

Druga pljačka u Zagrebu jutros: Naoružana razbojnica orobila banku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz OTP banke u Sesvetama jutros je naoružana pljačkašica ukrala još uvijek nepoznatu količinu novca.

Jutros u 10:30 sati maskirana razbojnica opljačkala je OTP banku u zagrebačkoj ulici br 18. u Sesvetama, potvrdila je zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 6 Mobilno bankarstvo Velika promjena u banci zbunila građane: Doznajemo kako možete zadržati fizički token Ilustracija stigla presuda Maskirani 65-godišnjak probao podići milijune s računa biznismena, napravio i dokumente na njegovo ime: "Meni bi bilo dovoljno i 50.000"

Razbojnica je upala u banku u Zagrebačkoj ulici te uz prijetnju pištoljem naredila zaštitaru da legne na pod, a zaposlenici banke da joj preda novac s kojim je potom pobjegla. Ne zna se koliki iznos je opljačkan.

Inače, ista poslovnica banke je i 9. kolovozu ove godine bila meta žene naoružane pištoljem koja nije bila maskirana, a iz banke je zaprijetivši dvjema zaposlenicama i zaštitaru odnijela nekoliko stotina tisuća kuna. Za sada nije poznato je li riječ o istoj pljačkašici.

Ovo je druga jutrošnja pljačka na području Zagreba. Na Vrbanima je ranije opljačkana poslovnica Fine na Vrbanima. U pljačkama nitko nije ozlijeđen.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene