Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svladali ga

Ubojstvo kod Slatine: Ubio muškarca (64) pa pucao na policiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U pucnjavi iz vatrenog oružja na ulici u naselju Golenić nedaleko od Slatine u petak popodne ubijen je muškarac (64), a ubojica je pucao i na policiju koja ga je uspjela savladati, izvijestila je navečer Policijska uprava Virovitičko-podravska.

Policija je dojavu o pucnjavi dobila oko 16 sati nakon čega su na mjesto događaja žurno upućena dva policajaca u civilnom službenom vozilu opremljeni zaštitnim prslucima i automatskim oružjem te policajac u obilježenom policijskom vozilu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Policajci iz civilnog vozila prišli su bliže kako bi utvrdili je li osoba živa i da mu pruže prvu pomoć. U tom je trenutku na njih s bočne strane ispaljen hitac kojim je pogođen automobil. Policajci su uspjeli izaći van i skloniti s druge strane vozila.

Čovjeka koji je pucao pozvali su da se preda i odloži oružje pri čemu mu je jedan od policijskih službenika uspio neprimijećen prići i izbiti vatreno oružje iz ruke, dok ga je drugi brzom intervencijom srušio na tlo i vezao ga lisičinama.

O događaju je obaviješten županijski državni odvjetnik koji će provoditi očevid na mjestu događaja. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene