Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"SRAMOTA ZA GRAD"

Da ne povjeruješ! Na Hvaru se potukli zbog gostiju, nekoliko osoba završilo u moru

Hvar diše turizam - 5
Hvar diše turizam - 5 Foto: DNEVNIK.hr
Turistički djelatnici su se na Hvaru potukli zbog gostiju - iako je sezona bolja od očekivane. "Sramota je ovo za grad, ali i za turizam", rekao je čitatelj.

Već danima turistički djelatnici, ali i premijer Plenković zajedno s ministricom Nikolinom Brnjac govori da je turistička sezona premašila sva očekivanja. No, neki su se Hvarani odlučili boriti se za svakog gosta - doslovno.

"Sve se ovo dogodilo zadnjih nekoliko dana. Jedni drugima otimaju goste pa onda krene svađa koja nekad i eskalira. Ovo je već serija incidenata. Primjerice, nekidan je jedan čovjek drugom ukrao goste na način da im je ponudio najam broda za 200 kuna manje i onda je nastao show. Gosti su u čudu gledali što se događa. Sramota je ovo za grad, ali i za turizam", rekao je čitatelj za Slobodnu Dalmaciju i poslao nekoliko videozapisa.

Pročitajte i ovo Ivana Pavić Šimetin, zamjenica ravnatelja HZJZ-a Potvrdili iz HZJZ-a Dnevnik Nove TV doznaje: S početkom školske godine kreću i dobrovoljna cijepljenja po školama, no utvrđen je određeni raspored

Pročitajte i ovo Učionica, ilustracija - 3 UČENICI, STUDENTI I RODITELJI ZABRINUTI Dnevnik Nove TV doznaje koji su planovi za početak nastave: "Mjere i modeli od prošle godine pokazali su se dobrima tako da je sve spremno i za najcrnje scenarije..."

Cijeli je događaj komentirao i gradonačelnik Hvara, Rikardo Novak.

"Uvijek je bila borba među njima i čuo sam prije nekoliko dana da su se pojedinci posvađali, ali koji je točni razlog tome stvarno ne znam. Svatko od njih ima svoja mjesta za prodaju, a mi takve situacije ako ih uočimo rješavamo na način da interveniraju naši redari i policija ako treba. No, svakako uvijek osuđujem takvo ponašanje i smatram da se normalnim putem i razgovorom sve može riješiti", rekao je.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene