Očevid, ilustracija
Očevid, ilustracija Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Pakovu Selu oko 22:30, smrtno je stradao 43-godišnji vozač motocikla, priopćila je policija i objavila detalje nesreće.


Do prometne nesreće na cesti Drniš-Šibenik, došlo je kada vozač motocikla Suzuki, šibenskih registarskih oznaka, nije prilagodio brzinu uvjetima, a bila je noć i kolnik mokar i sklizak od kiše. U oštrom desnom nepreglednom zavoju 43-godišnjak je izgubio nadzor nad motociklom te sletio s ceste i udario u metalnu zaštitnu ogradu. Od zadobivenih ozljeda vozač je preminuo na mjestu događaja, javila je šibenska policija.

Vezani članci Policijski očevid u Heinzelovoj ulici - 1 Pred sjedištem policije u Zagrebu noćas je smrtno stradao motociklist Policijski očevid, ilustracija Policija objavila detalje nesreće u kojoj je smrtno stradao motociklist (30) u Slavoniji

O navedenoj prometnoj nesreći biti će obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

"Nažalost, još je jedan motociklist stradao", kazao nam je glasnogovornik šibenske policije Šime Pavić.

Hrvatski autoklub (HAK) podsjeća da je prometu svakodnevno velik broj biciklista, mopedista i motociklista pa vozače ostalih vozila upozorava da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na tu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećaju da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.