Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad na službenu osobu

Mladić osumnjičen da je policajca udario šakom u nos

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rovinjska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdila osnovanu sumnju da je 24-godišnjak iz Pule počinio kazneno djelo napada na službenu osobu.

Naime, u nedjelju na raskrižju ulica Luja Adamovića i Stjepana Radića trojica policijskih službenika Policijske postaje Rovinj obavljala su poslove kontrole vozila i vozača. U trenutku kada su se dvojica policajaca nalazila u službenom vozilu radi utvrđivanja identiteta vozača zaustavljene Toyote Corolla, trećem policijskom službeniku, 31-godišnjaku iz Rovinja, koji je službu obavljao u civilnom odijelu s istaknutom značkom, prišao je 24-godišnji Puljanin i upitao može li ga prevesti do Pule, a potom i da želi prijaviti gubitak novčanika.

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom

Nakon što ga je policijski službenik uputio da gubitak novčanika može prijaviti u prostorijama policijske postaje, 24-godišnjak je udario policajaca rukom u nos te krenuo prema njemu kako bi ga ponovno udario. Ozlijeđenom kolegi u pomoć su odmah priskočila dvojica policijskih službenika, koji su utvrđivali identitet zaustavljenog vozača te su prisilno 24-godišnjeg Puljanina priveli u policijsku postaju. Obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je da je Puljanin bio pod utjecajem alkohola (1,42 g/kg), a liječničkim pregledom da su i 24-godišnjak i 31-godišnji policajac lakše ozlijeđeni. (VLM Agencija)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene