Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obijesna vožnja

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Maloljetnici divljali po cesti pa se zabili u stup: "Ma, prestigni ga, ako se zabijemo, boli nas ku*ac!"

U prometnoj nesreći koja se noćas dogodila u Novoj Gradiški sudjelovala su dva maloljetnika, od kojih je jedan teško ozlijeđen. Policija ga tereti za kazneno djelo obijesne vožnje.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u 2:35 u noći u Novoj Gradiški ozlijeđena su dvojca maloljetnika.   

Vozilom je bez vozačke dozvole upravljao 17-godišnji stariji maloljetnik koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom. Prilikom dolaska na raskrižje izgubio je kontrolu nad vozilom te je zbog neprilagođene brzine i zanošenja preko prometnog otoka sletio na kolnik Ulice Slavonskih graničara, gdje je automobilom udario u betonski stup, stoji u izviješću policije.

Jurnjava u Novoj Gradiški Nesreća u Novoj Gradiški (Foto: PU brodsko-posavska)

 

"'Aj prestigni onaj kamion. Ma, da se zabijemo, boli nas ku*ac!" čuje se na snimci. Ubrzo nakon toga vidi se trenutak udarca u betonski stup.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Sloveniji - 5 Kod Murske Sobote FOTO Novi detalji užasne nesreće u Sloveniji, preminulo troje ljudi: Policija otkrila krivca za tragediju

Maloljetni vozač teško je ozlijeđen te je zadržan u bolnici u Novoj Gradiški, a policija će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela obijesne vožnje u cestovnom prometu.

Optužni prijedlog bit će podnesen i protiv 16-godišnjeg suvozača, koji također nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom te je u nesreći lakše ozlijeđen.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene