Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DRAMA U OBITELJI

Krvava svađa: Majka (39) kuhinjskim nožem usred noći napala i ubola vlastito dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinski sud u Bjelovaru ovih je dana prihvatio kazneni nalog državnog odvjetništva te donio osudu za djelo koje je rijetko zabilježeno u analima hrvatskog pravosuđa.

Tridesetdevetogodišnja Ivana, majka četvero djece, osuđena je na pet mjeseci uvjetnog zatvora jer je u siječnju ove godine u obiteljskoj kući nožem ubola malodobnog sina s kojim se prije toga posvađala.

Pročitajte i ovo Napadač s nožem, ilustracija Stravičan slučaj Djevojčice (6 i 11) napadnute nožem pred školom: Francuska policija brzo uhvatila počinitelja Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

"Oko 4 sata ujutro u obiteljskoj kući, u cilju da tjelesno povrijedi svog sina, ubola ga je kuhinjskim nožem u predjelu lijevog ramena, uslijed čega je sin zadobio tjelesnu ozljedu u vidu ubodne rane promjera jednog centimetra uz manji krvni podljev", navedeno je u kaznenom nalogu, prenosi Podravski.hr.

Na kazneni nalog osuđena majka može uputiti prigovor, a ako to ne učini, nalog će postati pravomoćan. Uvjetna kazna može joj se zamijeniti zatvorskom ako u roku od godinu dana počini slično kazneno djelo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene