Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na parkiralištu kockarnice u Plovaniji za sada nepoznati napadači iz vozila su izrešetali Mercedes slovenskih registracija. Nagađa se da se radi o mafijaškom obračunu.


Pucnjava iz vatrenog oružja u Plovaniji nadomak slovenskoj granici na Bujštini uznemirila je mještane u petak uvečer nešto prije 21 sat, piše barkun.hr. U Mercedesu koji su izrešetali nepoznati napadači tek je bio sjeo, prema pisanju barkuna, 33-godišnji Danijel Čibarić iz Portoroža. Iako su prozorska stakla popucala pod kišom metaka, Čibarić je ostao neozlijeđen.

Vezani članci Plenković o pucnjavi pred Vladom Plenković o pucnjavi: "Sve upućuje na to da je ovo zločin individualnog karaktera", Božinović: "Pojačat ćemo mjere" Policijski očevid (Foto: Arhiva/Dnevnik.hr) - 3 Pucnjava usred bijela dana u Splitu: U obračunu ranjen muškarac, policija traga za drugim

'Bili smo na piću i krenuli smo prema autima. Tek što smo se udaljili nekoliko koraka jedan od drugog začuo sam pucnjavu. Sve je bilo gotovo u samo nekoliko sekundi. Kao na filmu', rekao je Gjin Zallaj iz Umaga. Mještani kažu da je očevid potrajao do kasno u noć. Danijel Čibarić je prije dvije godine završio u pulskom zatvoru zbog ucjene 53-godišnjeg Rajka Hrvatića, jednog od najbogatijih Slovenaca.