Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vidi,vidi!

Javili mu gdje je: Ljubi Pavasoviću kradljivci vratili BMW

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati lopovi vratili su BMW koji su samo dan ranije ukrali poznatom odvjetniku.

Nepoznati počinitelji koji su u ponedjeljak provalili u kuću poznatog odvjetnika Ljube Pavasovića Viskovića i ukrali mu satove, novac i ključeve luksuznog BMW-a X6, kojim su se potom odvezli, vratili su ukradeni automobil. Ljubo Pavasović Visković nije želio komentirati rasplet događaja. 'Zaista ne bih želio komentirati, nemojte se ljutiti', rekao je odvjetnik Pavasović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ekskluzivno Ljubo Pavasović Visković: Žao mi je što sam za neke stvari saznao iz medija Slika nije dostupna Opljačkan odvjetnik Pavasović Visković

 >> Dok je spavao Pavasoviću ukrali BMW, novac i satove

Tri ručna sata i oko 1000 kuna koje su mu također ukrali dok je spavao, lopovi nisu vratili. Policija nije pojasnila kako je došlo do 'pronalaska' automobila, a neki mediji već su objavili da su kradljivci mobitelom nazvali 39-godišnjeg odvjetnika i poručili mu da ga skupocjeni automobil čeka na području Susedgrada. Automobil je prevezen u sjedište krim policije, gdje se izuzimaju tragovi. Riječ je o vozilu u vlasništvu leasinga, a njime se koristio odvjetnikov prijatelj koji mu je posudio automobil na nekoliko dana. Pavasović slučaj danas nije želio komentirati.

Slična situacija odvjetniku Pavasoviću dogodila se i prije nekoliko mjeseci kada su mu lopovi iz kuće odnijeli nekoliko skupocjenih satova koji su također dan nakon krađe vraćeni. Ljubo Pavasović Visković široj je javnosti poznat po nevjenčanoj vezi s ubijenom odvjetničkom vježbenicom Ivanom Hodak i kao odvjetnik Hrvoja Petrača, osuđenika za otmicu maloljetnog sina umirovljenog generala Vladimira Zagorca kojega na sudovima zastupa otac ubijene Ivane Hodak. (Mi.Dr./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene