Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nepoznati lopovi vratili su BMW koji su samo dan ranije ukrali poznatom odvjetniku.


Nepoznati počinitelji koji su u ponedjeljak provalili u kuću poznatog odvjetnika Ljube Pavasovića Viskovića i ukrali mu satove, novac i ključeve luksuznog BMW-a X6, kojim su se potom odvezli, vratili su ukradeni automobil. Ljubo Pavasović Visković nije želio komentirati rasplet događaja. 'Zaista ne bih želio komentirati, nemojte se ljutiti', rekao je odvjetnik Pavasović.

Vezani članci Slika nije dostupna Ekskluzivno Ljubo Pavasović Visković: Žao mi je što sam za neke stvari saznao iz medija Slika nije dostupna Opljačkan odvjetnik Pavasović Visković

 >> Dok je spavao Pavasoviću ukrali BMW, novac i satove

Tri ručna sata i oko 1000 kuna koje su mu također ukrali dok je spavao, lopovi nisu vratili. Policija nije pojasnila kako je došlo do 'pronalaska' automobila, a neki mediji već su objavili da su kradljivci mobitelom nazvali 39-godišnjeg odvjetnika i poručili mu da ga skupocjeni automobil čeka na području Susedgrada. Automobil je prevezen u sjedište krim policije, gdje se izuzimaju tragovi. Riječ je o vozilu u vlasništvu leasinga, a njime se koristio odvjetnikov prijatelj koji mu je posudio automobil na nekoliko dana. Pavasović slučaj danas nije želio komentirati.

Slična situacija odvjetniku Pavasoviću dogodila se i prije nekoliko mjeseci kada su mu lopovi iz kuće odnijeli nekoliko skupocjenih satova koji su također dan nakon krađe vraćeni. Ljubo Pavasović Visković široj je javnosti poznat po nevjenčanoj vezi s ubijenom odvjetničkom vježbenicom Ivanom Hodak i kao odvjetnik Hrvoja Petrača, osuđenika za otmicu maloljetnog sina umirovljenog generala Vladimira Zagorca kojega na sudovima zastupa otac ubijene Ivane Hodak. (Mi.Dr./Hina)