Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prepoznajete li ga?

Jeste li vidjeli ovog muškarca? Policija ga traži zbog informacija o pljački kafića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija moli građane da se jave ako imaju informacije o muškarcu za kojeg se pretpostavlja kako ima saznanja o pljački kafića u Ulici kneza Mislava koja se dogodila 18. studenog prošle godine.

Nepoznati je muškarac dobi oko 50 godina, visine oko 175 cm, ćelav te je bio odjeven u žutu jaknu, crnu košulju, plave traperice i bijele tenisice.

"Pozivamo Vas da putem svojih medija objavite tekst i fotografije uz poziv građanima da ako imaju korisne informacije o osobi s fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i na e-mail zagrebacka@policija.hr", poručuju te dodaju da sve informacije građani mogu dojaviti anonimno. 
 

Pročitajte i ovo Arian U Njemačkoj Velika potraga za nestalim autističnim dječakom (6): Arian ne reagira na verbalne pozive, policija morala posegnuti za kreativnim mjerama Denis Lingart osuđen na 13 godina zatvora Bivši policajac pljačkao banke pa bježao na električnom romobilu: Pištoljem prijeto djelatnicima

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene